Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΟΚ! Χρυσαυγίτες ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ μαθητή επειδή σχολίασε την Χρυσή Αυγή!!!

Σοκ έχει προκαλέσει το απίστευτο περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε σχολείο του Παλαιού Φαλήρου.



Επιχορήγηση επιχειρήσεων για πρόσληψη 2.200 άνεργων πτυχιούχων έως 35 ετών

Από σήμερα οι αιτήσεις των επιχειρήσεων μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ


 Οι επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν τους ανέργους δεσμεύονται να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους για 27 μήνες, ενώ η επιχορήγηση διαρκεί για 24 μήνες.

Από σήμερα Πέμπτη μπορούν οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να υποβάλλουν αίτηση μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ για συμμετοχή στο «πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων πτυχιούχων ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, έως 35 ετών». 
  

Γ. Στουρνάρας: Στο 3,8% η ύφεση το 2013

Βασικός άξονας του οικονομικού προγράμματος η επίσπευση των αποκρατικοποιήσεων


 Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

 Ύφεση περίπου 3,8% θα εμφανίσει η ελληνική οικονομία το 2013, ηπιότερη δηλαδή από τις προηγούμενες εκτιμήσεις, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Μιλώντας στο συνέδριο Euromoney Greece, ο ΥΠΟΙΚ ανέφερε ότι η οικονομία οδεύει προς την ανάκαμψη, επικαλούμενος κυβερνητικές εκτιμήσεις σύμφωνα με τις οποίες υπήρξε ανάπτυξη το δεύτερο τρίμηνο.


Ρουπακιάς: Είμαι στη Χρυσή Αυγή για να παίρνω χαρτζιλίκι -Τι δουλειές έκανε στο κόμμα ο 45χρονος δράστης

Αποκαλυπτικά για τη σχέση που είχε ο 45χρονος δράστης με το κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι τα όσα υποστηρίζουν οι φίλοι του. Χαρακτηριστικά λένε πως ο Γιώργος Ρουπακιάς τους έλεγε ότι έπαιρνε μεροκάματα από την «Χρυσή Αυγή» τόσο ο ίδιος όσο και άλλα μέλη της οικογένειας του.

Πάνω από 70 προσαγωγές και 4 τραυματίες στο Κερατσίνι

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 
 Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, μετά την πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν οργανώσεις της αριστεράς από το σημείο που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα ο 34χρονος Παύλος Φύσσας. Κατά τα επεισόδια είχαν προσαχθεί έως αργά το βράδυ πάνω από 70 άτομα και είχαν συλληφθεί 23 ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 4 τραυματίες.