Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ _ Μικροβιολόγος έκλεισε την ...πόρτα στην Οικονομική Αστυνομία


Την ...πόρτα του ιατρείου της στον Άγιο Δημήτριο έκλεισε 53χρονη μικριοβιολόγος προκειμένου να αποφύγει φορολογικό έλεγχο. Οι αστυνομικοί της Οικονομικής Αστυνομίας αποχώρησαν, αλλά το απόγευμα της ίδιας ημέρας την εντόπισαν και τη συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Όπως διαπίστωσαν μετά από έλεγχο στο ιατρείο, η μικροβιολόγος είχε παραποιήσει στοιχεία στο βιβλίο ασθενών, ενώ κατηγορείται και για άλλες φορολογικές παραβάσεις.

 

Παράταση στην περίοδο λειτουργίας του Κοζλοντούι


Συγκεκριμένα η  παράταση αναμένεται να γίνει πέρα από τα χρονικά όρια της κανονικής εκμετάλλευσης τους έως το 2017 και το 2019, αντίστοιχα, μετά και την υπογραφή της συμφωνίας αξιολόγησης της κατάστασης και εκτίμησης της δυνητικής πιθανότητας επιπρόσθετης λειτουργίας των μονάδων.


Το ΔΝΤ κάλεσε την ευρωζώνη να προβεί σε "φιλόδοξες" μεταρρυθμίσεις


Οι χώρες-μέλη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κάλεσαν απόψε την ευρωζώνη να προχωρήσει σε "φιλόδοξες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις" προκειμένου να βελτιώσει τις προοπτικές ανάπτυξής της.
"Στην ευρωζώνη, η επιδίωξη μιας προόδου με στόχο τη βιωσιμότητα του χρέους, την οικονομική σταθερότητα και τις φιλόδοξες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις θα είναι κρίσιμης σημασίας για να βελτιωθεί η εμπιστοσύνη και η παραγωγικότητα, να διευκολυνθεί η εξυγίανση και να προωθηθεί η ισχυρή και ισορροπημένη ανάπτυξη", σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Διεθνής Νομισματική και Οικονομική Επιτροπή του ΔΝΤ.