Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ανάβρα, ένα χωριό πρότυπο με 0% κρίση και 0% ανεργία


Πριν 16 χρόνια η Ανάβρα ήταν απλά ένα απομακρυσμένο χωριό της Μαγνησίας, όπου λίγοι κάτοικοι και πολλά ζώα συμβίωναν σε ένα ερειπωμένο και εγκαταλελειμμένο από τους πάντες τόπο. Λίγα χρόνια μετά, όχι μόνο κατάφερε να σταθεί όρθιο, αλλά και να γίνει το χωριό πρότυπο ανάπτυξης για όλη την Ευρώπη. 


Καταδίκη Π. Καμμένου για εξύβριση του Αντρ. Παπανδρέου


Το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ καλείται να καταβάλλει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στον Αντρίκο Παπανδρέου, ενώ για κάθε φορά που θα αναφέρεται στο όνομά του θα πληρώνει επιπλέον 500 ευρώ.


Πτωτικά τα ελληνικά ομόλογα μετά την κίνηση της Japonica

ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΞΙΑΣ 2,9 ΔΙΣ.
 
 

Πτωτικά κινούνταν οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων την Τρίτη, επεκτείνοντας τις απώλειες της προηγούμενης ημέρας μετά την είδηση ότι αμερικανική επενδυτική εταιρία προσφέρεται να αγοράσει έως και το 10% των υφιστάμενων ελληνικών κρατικών ομολόγων. 

 

Η Βίκυ Σταμάτη κατά της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο


Σειρά παραβιάσεων από την ελληνική Δικαιοσύνη καταγγέλλει η πλευρά της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου στην προσφυγή της κατά της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Διαφωνεί με την κίνηση ο νυν δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, Αλέξης Κούγιας.



Στο... χρονοντούλαπο λέξη-σιδηρόδρομος


Rindfleisch­etikettierungs­überwachungs­aufgabenübertragungsgesetz. Δεν σας προτείνουμε να το πείτε. Η γλώσσα σας θα υποστεί μεγάλο τραύμα! Αλλά και να θέλατε, απλά θα λέγατε μια ανύπαρκτη -πλέον- λέξη.