Σάββατο 5 Μαΐου 2012

"Στο σφυρί" 14 ελληνικά νησάκια - Δείτε αναλυτικά ποια είναι


Δείτε αναλυτικά ποια ελληνικά νησάκια είναι σε αγγελίες προς πώληση στο εξωτερικό και ποιοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν...
Δεκατέσσερα ελληνικά νησάκια και νησίδες της Ελλάδας έιναι αυτήν τη στιγμή προς πώληση σε αγγελίες του εξωτερικού και σύμφωνα με τουριστικούς πράκτορες και μεσίτες το επενδυτικό ενδιαφέρον είναι έντονο.


Ζητούν από την UEFA να μεταφέρει τον τελικό του Euro στη Βαρσοβία ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την Τιμοσένκο


Ο ηγέτης του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης της Πολωνίας ζήτησε σήμερα να πραγματοποιηθεί στη Βαρσοβία και όχι στο Κίεβο ο τελικός του Euro 2012, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κακοκεταχείριση που υφίσταται η φυλακισμένη πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Γιούλιο Τιμοσένκο από τις ουκρανικές αρχές.
Η Πολωνία και η Ουκρανία φιλοξενούν από κοινού τους αγώνες του ερωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Ο τελικός θα γίνει στο Κίεβο την 1η Ιουλίου.


Οργισμένοι δηλώνουν οι Έλληνες της Νέας Υόρκης


Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Greek American News Agency, μόλις ένας στους εκατό Έλληνες της Αμερικής θα έρθουν στη χώρα μας αυτές τις μέρες, για να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα.
Ποια είναι η αιτία; Η πλειοψηφία των Ελλήνων ομογενών δηλώνουν όχι μόνο απογοητευμένοι από την κατάσταση και τα κόμματα στην Ελλάδα, αλλά και οργισμένοι.