Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Οργή του Μηροπολίτη Γόρτυνος για τη συνάντηση Βαρθολομαίου - Πάπα

"Άστραψε" και "βρόντηξε" ο μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμίας στο κυριακάτικο εγκύκλιο κήρυγμά του, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τη συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας Πάπα Φραγκίσκο, στα Ιεροσόλυμα.

Γιατί οι αρχαίοι Έλληνες ήταν πιο έξυπνοι από τους σύγχρονους ανθρώπους

Αν Αθηναίος του 1000 π.Χ. ερχόταν πίσω στη ζωή σήμερα, το πιθανότερο είναι ότι θα ήταν ευφυέστερος από όλους εμάς, υποστηρίζει ο Dr. Gerald Crabtree, κορυφαίος γενετιστής του Πανεπιστημίου Stanford των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, πρόσφατη έρευνα του οποίου αποκαλύπτει ότι ο άνθρωπος, με την πάροδο του χρόνου γίνεται όλο και λιγότερο ευφυής.


2.195 προσλήψεις στο δημόσιο μέσα στον Ιούνιο

Με γρήγορο ρυθμό θα καλυφθούν οι θέσεις με τους διαγωνισμούς να τρέχουν ήδη σε κάποιες περιπτώσεις. Πρόκειται για προσλήψεις στο δημόσιο και αφορούν σε μόνιμο και εποχικό προσωπικό.

«Το νέο μοντέλο κοινωνικής φροντίδας του Δήμου Σερρών»

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Το νέο μοντέλο κοινωνικής φροντίδας του Δήμου Σερρών», που διοργάνωσε ο Δήμος Σερρών στο πλαίσιο του έργου «Κοινωνικό Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Δήμου Σερρών», την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ).