Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Βαριές κατηγορίες για τον ρόλο αστυνομικών σε εμπόριο ναρκωτικών

Οκτώ αστυνομικοί εμπλέκονται στην υπόθεση κυκλώματος που εμπορεύονταν χασίς, ηρωίνη και κοκαΐνη στην ελληνική επικράτεια. Η μαρτυρία-καταπέλτης από αστυνομικό της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης


Ποια μέτρα θα ληφθούν για την καταστροφή των συριακών χημικών όπλων κοντά στην Κρήτη

Τη διαβεβαίωση ότι στο πλοίο, όπου θα γίνει η υδρόλυση των χημικών όπλων της Συρίας (μεταξύ της Κρήτης, της Μάλτας και της Ιταλίας) έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφάλειας και έχει υποστεί όλες τις απαραίτητες μετατροπές, παρείχε στη Βουλή ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας, απαντώντας στη σχετική επερώτηση 51 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

ΙΚΑ: προκαταβολή σύνταξης τη Μεγάλη Εβδομάδα

Σε απόφαση για τη χορήγηση προκαταβολής τμήματος της σύνταξης πριν από το Πάσχα αναμένεται να καταλήξει η διοίκηση του ΙΚΑ. 


Επανάσταση! Έφτιαξαν σε εργαστήριο γυναικείους κόλπους και ρουθούνια

Σημαντικό επίτευγμα στην αναγεννητική ιατρική αποτελεί η δημιουργία σε εργαστήρια γυναικείων κόλπων από κύτταρα γυναικών που είτε είχαν αφύσικο κόλπο, είτε δεν είχαν καθόλου. Δημιουργήθηκαν επίσης ρουθούνια

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Το Heartbleed η μεγαλύτερη απειλή στο ίντερνετ 
 Συναγερμός έχει σημάνει στο Ιντερνετ εξαιτίας του διαβόητου κενού ασφαλείας Hartbleed, που οδηγεί σε ένα άνευ προηγουμένου «κύμα» αλλαγής κωδικών.

Πρώην υφυπουργός θα δικαστεί για τοκογλυφία

ΒΟΥΛΕΥΜΑ
 Στο εδώλιο με την κατηγορία της τοκογλυφίας θα καθίσει ο πρώην υφυπουργός Παιδείας επί ΠΑΣΟΚ και για χρόνια βουλευτής Σερρών, Ιωάννης Ανθόπουλος με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.