Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ανεβαίνει το ευρώ εξαιτίας της επαναγοράς ελληνικών ομολόγων


Έτσι το απόγευμα το ευρωπαϊκό νόμισμα διαπραγματευόταν στα 1,3057 δολάρια από το επίπεδο των 1,3002 δολαρίων που έκλεισε αργά το βράδυ της Παρασκευής στην αγορά της Νέας Υόρκης.

Η ενδεικτική ισοτιμία ευρώ/δολαρίου που ανακοίνωσε Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα διαμορφώθηκε στα 1,3057 δολ.



ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. από τον Ανδρέα Λοβέρδο


Τη δημιουργία πολιτικής κίνησης με την ονομασία Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας (ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ.) ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
«Η ιλιγγιώδης ταχύτητα με την οποία καταρρέει η ελληνική οικονομία και οι τρομακτικές επιπτώσεις της για την πλειονότητα των ελλήνων πολιτών είναι εν πολλοίς συνέπεια της ευδαιμονικής Δημοκρατίας, του σκοτεινού προσώπου της Μεταπολίτευσης που μας οδήγησε στον γκρεμό. Πλην όμως, θέλοντας και μη, άνοιξαν τα μάτια μας. Είδαμε από τί πάσχουμε ακριβώς. Κανείς δεν μπορεί πλέον να πει πως δεν βλέπει», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ιδρυτική διακήρυξη η οποία έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο http://rikssy.gr/ .


Πρόταση - βόμβα ετοιμάζει η κυβέρνηση για τη φορολόγηση

Μειώνεται η ελάχιστη αντικειμενική δαπάνη για τους φορολογουμένους σε 2.000 ευρώ, από 3.000 ευρώ για τον άγαμο, και σε 3.000 ευρώ, από 5.000 ευρώ για έγγαμους, που ισχύει σήμερα.

Πρόταση - βόμβα για φορολόγηση των εισοδημάτων που ξεπερνούν τις 26.000 ευρώ με συντελεστή 45% επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, στο πλαίσιο της επικείμενης φορολογικής μεταρρύθμισης και των προτάσεων που θα τεθούν εκ νέου στο τραπέζι του διαλόγου μεθαύριο, Τετάρτη, με τους εκπροσώπους των κομμάτων της συγκυβέρνησης.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Κεδίκογλου: Δεν θα γίνουν αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ


Διαψεύδει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ότι θα γίνουν αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

 «Τα περί αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι καθαρά δημοσιογραφικά σενάρια», τόνισε ο Σ. Κεδίκογλου μετά την ενημέρωσή του από τον αρμόδιο υφυπουργό Ενέργειας, Ασημάκη Παπαγεωργίου.

 ΕΘΝΟΣ On Line