Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Εκλογές 2014. Γενικές πληροφορίες για την ψηφοφορία

Δεν μπορώ να βρω το όνομά μου στους εκλογικούς καταλόγους.
Επισκεφθείτε τη σελίδα “Μάθε πού ψηφίζεις” και δώστε τα στοιχεία σας σύμφωνα με τις οδηγίες. Αν ήδη το έχετε κάνει, μη διστάσετε να το επαναλάβετε.


Τι περιμένουν και τι φοβούνται τα ξένα κεφάλαια για την Ελλάδα;

Ποιοι πουλάνε και ποιοι στηρίζουν τις θέσεις τους.
Την ώρα που η Bank of America έσπευδε να περιορίσει δραστικά την έκθεσή της στα κρατικά ομόλογα, JP Morgan και Morgan Stanley έδιναν το στίγμα της στήριξης των ελληνικών τιμών.

La Tribune: «Η Ελλάδα σύντομα βασίλισσα του πετρελαίου;»

Τι αναφέρει το δημοσίευμα

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα, οι έρευνες αυτές θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ανακάλυψη περίπου 300 εκατ. βαρελιών πετρελαίου.

3 εκατομμύρια έβγαλε ο 47χρονος που πωλούσε πανεπιστημιακές εργασίες στο Facebook

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για των 47χρονο που είχε θησαυρίσει πουλώντας μέσω Facebook πανεπιστημιακές εργασίες κατά παραγγελία και βέβαια με το αζημίωτο.

Δημοτικές - Περιφερειακές Εκλογές 2014: Πόσους σταυρούς βάζουμε;

Ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου και οι ευρωεκλογές θα διεξαχθούν την ίδια ημερομηνία με το δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, στις 25 Μαΐου.

H πράσινη ανάπτυξη φέρνει 400.000 θέσεις εργασίας και έργα 4 δισ. ευρώ


Τη δημιουργία 400.000 θέσεων εργασίας και επενδύσεις 4 δισ. ευρώ προανήγγειλε ο Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας για την πράσινη ανάπτυξη.

Η καρδιά της Παγκόσμιας Αντιπτέρισης «χτυπά» στο Σιδηρόκαστρο

Η καρδιά της Παγκόσμιας Αντιπτέρισης (Μπάντμιντον) θα «χτυπά» από την Πέμπτη 15 έως την Κυριακή 18 Μαΐου 2014 στο Σιδηρόκαστρο και στο Νομό Σερρών με τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου  Πρωταθλήματος  Αντιπτέρισης.


Πάνω από 700 εκατομμύρια γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας παγκοσμίως

ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Πάνω από 700 εκατομμύρια γυναίκες είναι θύματα ενδοοικογενειακής βίας σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στη Νότια Ασία και την Αφρική, σύμφωνα με έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη.