Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Στις Βρυξέλλες ξαφνικά ο Παπαδήμος – Παίρνει πάνω του το αυριανό ιστορικό για την Ελλάδα eurogroup


- Ο Πρωθυπουργός πριν τον Ε.Βενιζέλο στο Βέλγιο ενόψει του αυριανού Eurogroup
- Αθεράπευτος Γερμανός.Κόντρα σε όλους ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας προτείνει την αποβολή μας από το ευρώ
- Κομισιόν : ''Δουλέψτε τώρα Έλληνες γιατί η Γερμανία σας πλήρωσε αρκετά''
- Όλες οι πρωτεύουσες της Ευρώπης αλλά και η Ελλάδα διαρρέουν την αισιοδοξία τους
Το απόγευμα της Κυριακής ''πέταξε'' αιφνιδιαστικά για τις Βρυξέλλες ο Πρωθυπουργός Λ.Παπαδήμος μαζί με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Π.Καψή και τον συνεργάτη του στα οικονομικά θέματα Γ.Χαρδούβελη, ενώ το ίδιο δρομολόγιο θα κάνει μετά από αρκετές ώρες, το πρωί της Δευτέρας και ο Ε.Βενιζέλος.


Ελληνικό: Από την εγκατάλειψη στην υπό πίεση αξιοποίηση

Τέλος στην εικόνα μαρασμού του Ελληνικού στοχεύει να βάλει η κυβέρνηση. Η λάμψη του 2004 και η εγκατάλειψη του σήμερα. Τι πρόκειται να αλλάξει (Pics)


Άμεσα και υπό την πίεση της τρόικας θα αξιοποιηθεί το Ελληνικό, αφού αφέθηκε επί χρόνια στην τύχη του με αποτέλεσμα η εικόνα του να προκαλεί θλίψη.
Το προσχέδιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος, προβλέπει πλήρη αναμόρφωση, ωστόσο πριν το δούμε αξίζει να θυμηθούμε πώς από τη λάμψη του 2004, πήγαμε στις εικόνες ντροπής για να καταλήξουμε στην "αξιοποίηση", υπό την πίεση της τρόικας και με το μαχαίρι στο λαιμό.


Το ελληνικό ευχαριστώ στους "Έλληνες του κόσμου"


Με χιλιάδες πολίτες να έχουν ξεχυθεί στους δρόμους κατά των μέτρων λιτότητας στην Ελλάδα, οι Έλληνες ανταπέδωσαν με έναν ξεχωριστό τρόπο
 Ενώ χιλιάδες πολίτες διαδήλωναν υπέρ των Ελλήνων και κατά των μέτρων λιτότητας σε διάφορες πόλεις του κόσμου, οι Έλληνες ετοίμαζαν το δικό τους ξεχωριστό ευχαριστώ.


Ενας 45χρονος βρέθηκε ζωντανός μετά από δύο μήνες θαμμένος μέσα στο χιόνι


Αίσθηση και ταυτόχρονα πολλά ερωτηματικά προκαλεί η αποκάλυψη ότι Σουηδός ηλικίας 45 ετών ανασύρθηκε ζωντανός από ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε θαφτεί για δύο μήνες κάτω από το χιόνι σε ένα μονοπάτι στο δάσος.
Ο 45χρονος βρέθηκε την Παρασκευή, αποστεωμένος και πολύ αδύναμος για να πει πάνω από μερικές λέξεις.
Εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση από την πόλη Ίμεα, στη βόρεια Σουηδία, από ανθρώπους που κινούνταν με σνόου-μομπίλ (ειδικά οχήματα για το χιόνι) οι οποίοι θεώρησαν ότι είχαν βρει ένα κατεστραμμένο όχημα.Έσκαψαν για να κοιτάξουν μέσα από το παράθυρο και είδαν κάτι να κινείται.


Ευχαριστούμε όλη την Ευρώπη! Συγκλονιστική φωτογραφία


Οι Έλληνες βρήκαμε το δικό μας τρόπο να ευχαριστήσουμε όλη την Ευρώπη για το κύμα συμπαράστασης και αλληλυγγύης που εισπράξαμε σήμερα.

Στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από τη Βουλή, συγκεντρώθηκαν μαθητές και διαδηλωτές κι ευχαρίστησαν με μοναδικό τρόπο την Ευρώπη που βγήκε σήμερα στους δρόμους με σύνθημα "We are all Greeks" δηλαδή είμαστε όλοι Έλληνες, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον ελληνικό λαό.


Ιταλοί δήμαρχοι δίνουν το μισθό τους για Ελλάδα


Ο Μάρκο Γκάλντι, δήμαρχος της κωμόπολης Κάβα Ντέι Τιρένι, έξω από την πόλη Σαλέρνο της Νότιας Ιταλίας, αποφάσισε να προσφέρει το μισθό του για τη στήριξη του ελληνικού λαού. Οι μηνιαίες απολαβές του, αντιστοιχούν σε 1.100 ευρώ.