Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Υπό κατάληψη 13 γυμνάσια και λύκεια στις Σέρρες

(Φωτογραφία αρχείου)

Οι μαθητές αντιδρούν στην απόφαση του ΚΤΕΛ να αναστείλει τα μαθητικά δρομολόγια



Χρονοδιάγραμμα για αξιοποίηση κοιτασμάτων παρουσίασε ο γγ του ΥΠΕΚΑ

Το χρονοδιάγραμμα για την έρευνα και αξιοποίηση των εγχώριων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων παρουσίασε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Κ. Μαθιουδάκης μιλώντας στο δεύτερο «Annual Balkans Oil & Gas 2013 Summit», τονίζοντας παράλληλα ότι η Ελλάδα «φαίνεται να διαθέτει σημαντικά αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, όπως προκύπτει από τις πρόσφατες έρευνες».


Κον Μπεντίτ: Η Χρυσή Αυγή σκοτώνει, η Χρυσή Αυγή δολοφονεί

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ» 

Κραυγή αγανάκτησης και κάλεσμα προς την Ευρώπη ν' αναλάβει τις ευθύνες της και να διορθώσει τα λάθη που έχει κάνει στον τρόπο που αντιμετώπισε την κρίση στην Ελλάδα, απηύθυνε μέσα από το ραδιόφωνο Europe1, ο Ντάνιελ Κον Μπεντίτ, από την Αθήνα, όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες.

 

ΕΑΣ - ΕΛΒΟ επί τάπητος στη συνάντηση με τρόικα

Κατά την συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών με την τρόικα στο «τραπέζι» τέθηκε, μεταξύ άλλων, η πορεία των αποκρατικοποιήσεων, με την τρόικα να ζητεί επιτάχυνση. Στη φωτογραφία εκπρόσωποι της τρόικας έξω από το υπ. Οικονομικών.

Σε εξέλιξη είναι στο υπουργείο Οικονομικών η συνάντηση των υπουργών Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, καθώς και της αναπληρώτριας υπουργού Εθνικής 'Αμυνας, Φώφης Γεννηματά, με τους επικεφαλής της τρόικας, για το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αμυντικών βιομηχανιών της χώρας, ΕΑΣ και ΕΛΒΟ.


Στη Βουλή ονόματα και διευθύνσεις για τη φάμπρικα αδειών οπλοφορίας

Τα ονοματεπώνυμα ψυχιάτρων και νευρολόγων δημόσιων νοσοκομείων της χώρας που έχουν υπογράψει πιστοποιητικά για την έκδοση αδειών οπλοφορίας, έχει ξεκινήσει να διαβιβάζει στη Βουλή το υπουργείο Υγείας.


Σε εξέλιξη η συνάντηση Γ. Στουρνάρα - τρόικας

Με τους επικεφαλής της τρόικας συναντάται ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, σε μια εφ΄όλης της ύλης διαπραγμάτευση επί των ανοιχτών ζητημάτων.


Έβαλαν βόμβα στη ΔΟΥ Κηφισιάς - Η Αντιτρομοκρατική την έρευνα

- Ο εκρηκτικός μηχανισμός στη ΔΟΥ Κηφισιάς εξερράγη στις 05:00 τα ξημερώματα
- Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα που έδινε περιθώριο μισής ώρας
- Δεν πρόλαβε να εξουδετερώσει τη βόμβα η ομάδα των ΤΕΕΜ
- Δεν υπάρχει τραυματισμός
- Προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο κτίριο και σε αυτοκίνητα



ΑΘΗΝΑ – Μουσουλμάνος ζήτησε από οδηγό ταξί να κλείσει την μουσική και ο ταξιτζής…

Ένας αφοσιωμένος Μουσουλμάνος Άραβας μπήκε σε ένα ταξί κάπου στην Αθήνα. Ζήτησε κοφτά από την ταξιτζή να απενεργοποιήσει το ραδιόφωνο, επειδή, όπως συνάγεται από τη θρησκευτική διδασκαλία του, δεν πρέπει να ακούει μουσική, επειδή την εποχή του προφήτη δεν υπήρχε μουσική και κυρίως Δυτική μουσική που είναι η μουσική των άπιστων.


Αναστάτωση από μήνυμα στο διαδίκτυο για περίεργες κινήσεις εφέδρων αξιωματικών

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αργά σήμερα το βράδυ υπό την προεδρία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη στην Εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου.



Χούλιγκανς μαχαίρωσαν 15χρονο στα Καμίνια

ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
 

Χούλιγκανς μαχαίρωσαν 15χρονο στις 20:30 χτες το βράδυ στα Καμίνια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονος, ο οποίος είναι οπαδός του Ολυμπιακού περπατούσε στο δρόμο όταν άγνωστα άτομα, που πιθανολογείται ότι είναι οπαδοί άλλης ομάδας, τον πλησίασαν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι.