Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Χριστοδουλάκης στον ΣΚΑΙ: Η Γερμανία μπήκε στο ευρώ με πλαστά στοιχεία - Να φύγει το ΔΝΤ από την Ελλάδα


Σχετικά με την επιστολή που έστειλε στη γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ μίλησε ο πρώην υπουργός Ν. Χριστοδουλάκης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ.



Σύλλογος Φίλων Έξυπνης Σίτας: Σαρώνει στο Facebook!


Η αρχή έγινε με τη διαφήμιση του «pretty bra».

Ωστόσο, με την «έξυπνη σίτα» ο Στέλιος Τζιώτζιος, ο κύριος με το κόκκινο πουκάμισο και την χαρακτηριστική φωνή που εμφανίζεται στις διαφημίσεις, είδε τη δημοτικότητά του να εκτινάσσεται στα ύψη.


Καταργούνται φόροι και χρεώσεις υπέρ τρίτων – Διαβάστε ποιοί είναι


Η ελληνική κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη από το Μνημόνιο να καταργήσει περίπου 150 φόρους και μη ανταποδοτικές χρεώσεις που έχουν καταγραφεί από τα υπουργεία και τους φορείς του Δημοσίου, σύμφωνα με πληροφορίες των Νέων.

Μαξίμου: Ξεδιπλώνεται ο συνολικότερος σχεδιασμός


Με τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας να φτάνουν στην Αθήνα στις 16 Σεπτεμβρίου και τους επικεφαλής να καταφθάνουν στο τέλος εκείνης της εβδομάδας, το Μαξίμου ξεδιπλώνει σταδιακά το συνολικότερο σχεδιασμό της κυβέρνησης με στόχο την εξάντληση της τετραετίας.


Φόρος σε όλα τα ακίνητα


Σε ανατροπές στη φορολογία των ακινήτων με μεταφορά και διάχυση του βάρους από την αγορά στην κατοχή προχωρά το οικονομικό επιτελείο με νομοσχέδιο που θα καταθέσει στη Βουλή εντός του Σεπτεμβρίου.