Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Μοιραία εκπυρσοκρότηση καραμπίνας για κυνηγό


Παγίδα θανάτου έστησε η μοίρα σε 30χρονο κυνηγό από την Δράμα όταν η κυνηγετική καραμπίνα του 28χρονου φίλου του, που προπορευόταν, εκπυρσοκρότησε, με συνέπεια τα σκάγια να πετύχουν τον άτυχο κυνηγό και να του στοιχίσουν τη ζωή.
Το μοιραίο γεγονός συνέβη το πρωί στα όρια του νομού Σερρών με το ν. Δράμας έξω από το χωριό Φωτολίβος Σερρών.


Ο Μόντι ζητάει πρώτα ομόλογα για έργα υποδομής και μετά ευρωομόλογα


Τα βραδινά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων στην Ιταλία , κάνουν εκτενή αναφορά σε δηλώσεις του πρωθυπουργού, Μάριο Μόντι στην εφημερίδα Il Sole 24 Ore, σχετικά με τις επείγουσες και καταλληλότερες κινήσεις για να βγει η χώρα και η Ευρώπη από την παρούσα φάση οικονομικής κρίσης.
«Πρέπει να δουλέψουμε μαζί με τους ευρωπαίους εταίρους μας , με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, για να βελτιώσουμε όσα δεν λειτούργησαν καλά, στην διακυβέρνηση της Ευρωζώνης», τονίζει ο Ιταλός πρωθυπουργός.


Χτύπησε αστυνομικό ο Κουλούρης


Στο τμήμα βρέθηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνας Κουλούρης. Χτύπησε με το αυτοκίνητο αστυνομικό στην προσπάθειά του να διαφύγει τον έλεγχο. Επεισόδιο μεταξύ ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ και του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνα Κουλούρη, σημειώθηκε τη νύχτα, στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Καλλιρόης.


Εφοριακοί με βίλες και offshore


Στο κυνήγι της διαδρομής του μαύρου χρήματος ο οικονομικός εισαγγελέας που έχει στα χέρια του στοιχεία που καίνε εφοριακούς. Ομάδα πρώην και νυν εφοριακών με βίλες και offshore έχει μπει στο στόχαστρο του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπονή.


Η σκιά της χρεοκοπίας πάνω από την Ελλάδα


Σε εσωτερικό έγγραφο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που επικαλείται το Spiegel, εκφράζονται αμφιβολίες για την ικανότητα της Ελλάδας να βάλει τάξη στα δημοσιονομικά της.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, βάσει του εγγράφου, θεωρεί ανεπαρκές το πρόγραμμα προσαρμογής και κρίνει απαραίτητες νέες κινήσεις για να αποφευχθεί χρεοκοπία και να τηρηθούν οι στόχοι.