Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Οι στιγμές που διαμόρφωσαν τον κόσμο

Ιστορικές στιγμές και ανακαλύψεις που καθόρισαν τον σημερινό κόσμο. Σημαντικοί άνθρωποι που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.


Ολη η αλήθεια για το χρέος και τι πρέπει να κάνουμε - Οι τέσσερις προτάσεις

ΑΝΑΛΥΣΗ
H συζήτηση για τη διαχείριση και τη βιωσιμότητα του ελληνικού δημόσιου χρέους δεν είναι μία τεχνοκρατική διαδικασία που αφορά αποκλειστικά έναν κλειστό κύκλο ειδικών. 

Ο Ρώσος υπουργός και ο ΟΛΘ

Μεγάλη κινητικότητα τις τελευταίες ώρες στο μέτωπο των αποκρατικοποιήσεων και πιο συγκεκριμένα σε αυτό των λιμένων


Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Καθηγητής είχε κόψει... ταρίφα για τους βαθμούς στους φοιτητές του

Ειδικές τιμές για να... περάσουν το μάθημα οι φοιτητές του είχε βγάλει αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.  Το ποσό μάλιστα, είχε να κάνει άμεσα με τον βαθμό που ήθελαν οι φοιτητές. Για να βαθμολογήσει μάθημα με «8» ζητούσε 300 ευρώ, για να βάλει «6» ζητούσε 250 ευρώ, ενώ το άριστα στοίχιζε 400 ευρώ! 


Από το 2016 η εφαρμογή νέου μισθολογίου στο Δημόσιο

Από τον Ιανουάριο του 2016, κι όχι με την έναρξη του νέου έτους όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, θα ισχύσει το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο, ενώ θα εφαρμοστεί πιλοτικά στους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών από τον Ιούλιο του 2015.


Ποιοι δεν θα δουλέψουν περισσότερα χρόνια για σύνταξη και δεν θα χάσουν χρήματα

Κι όμως υπάρχουν 12 κατηγορίες εργαζομένων που μένουν ανεπηρέαστοι από τις νέες αλλαγές στο ασφαλιστικό που φέρνουν και περισσότερα χρόνια στη δουλειά και λιγότερα χρήματα στις συντάξεις.