Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ένα γονίδιο ευθύνεται για τα κιλά σας

Όσες από εσάς που διαβάζετε αυτό το κείμενο δυσκολεύεστε να μπείτε στο αγαπημένο σας τζιν… ρίξτε την ευθύνη στα γονίδιά σας!

Επιστήμονες ανακάλυψαν το γενετικό υλικό που οδηγεί τις γυναίκες –αλλά όχι και τους άντρες- να βάζουν βάρος, αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline.
Σχεδόν το ένα τρίτο των γυναικών πιστεύεται ότι έχουν «μεταλλαγμένο» ένα τμήμα του DNA τους, το οποίο τροφοδοτεί την ανάπτυξη του λιπώδους ιστού και αυξάνει κατά 2,5 φορές τις πιθανότητες σε όσες το έχουν, να βάζουν εύκολα κιλά.


«Ενα από τα πλέον δραστικά μέτρα στο πλαίσιο της λιτότητας»

ΞΕΝΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ
 
 

Στα τηλεγραφήματα των ανταποκριτών τους από την Αθήνα, τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν την είδηση για την αναστολή λειτουργίας της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης ΕΡΤ και την απόλυση του προσωπικού της, στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος για περικοπή δαπανών του κρατικού προϋπολογισμού, επισημαίνοντας τις αντιδράσεις των δύο μικρότερων εταίρων του κυβερνητικού συνασπισμού και της αντιπολίτευσης.

 

Λουκέτο στην ΕΡΤ ανακοίνωσε η κυβέρνηση


Με μία ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση που μεταδόθηκε τηλεοπτικά στις 6.00 μμ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ, χαρακτηρίζοντας «μοναδική περίπτωση αδιαφάνειας» την δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση.

 

ΕΦΕΤ: Με ακατάλληλα τρόφιμα βρέθηκαν 63 επιχειρήσεις


Ο ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης σχετικά με τα αποτελέσματα της άσκησης των ελεγκτικών του αρμοδιοτήτων, ανακοινώνει ότι το μήνα Μάιο του έτους 2013, από τη διαπίστωση παραβάσεων της κείμενης νομοθεσίας, επιβλήθηκαν σε 63 επιχειρήσεις τροφίμων πρόστιμα συνολικού ύψους € 277.500.


ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ _Reuters: Μείωση του στόχου θα ζητήσει η Ελλάδα

Μετά το ναυάγιο με την πώληση της ΔΕΠΑ


 «Είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί το 1 δισ. ευρώ που περιμέναμε να συγκεντρώσουμε από τη ΔΕΠΑ», δήλωσε ο αξιωματούχος.

 Τη μείωση του φετινού στόχου για τα έσοδα από τις ιδιωτικοποιήσεις πρόκειται να ζητήσει η Ελλάδα από τους διεθνείς δανειστές της, μετά το ναυάγιο του διαγωνισμού για την πώληση της ΔΕΠΑ, σύμφωνα με ανώτατο κυβερνητικό αξιωματούχο τον οποίο επικαλείται το Reuters.


ΕΤΕ: Ανακοίνωση - Διάθεση Συμπληρώματος Ενημερωτικού Δελτίου


Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (ΕΤΕ) (στο εξής «ΕΤΕ» ή «Eκδότης») ανακοινώνει σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 809/2004 των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και το Νόμο 3401/2005 ότι από την 11/06/2013 θέτει στη διάθεση του επενδυτικού κοινού το εγκεκριμένο την 10/06/2013 από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Συμπλήρωμα του από 22.05.2013 Ενημερωτικού Δελτίου, σχετικά με


Τουρκία: Επιχείρηση εκκαθάρισης στην πλατεία Ταξίμ


Τέλος στις «παράνομες συγκεντρώσεις» βάζει η τουρκική αστυνομία με την πρωινή της αιφνιδιαστική επιχείρηση στην πλατεία Ταξίμ, μετά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς σύμφωνα με τις οποίες «θα γίνουν όλα όσα προβλέπει ο νόμος» και ενώ η «υπομονή» του Ερντογάν είχε αρχίσει να εξαντλείται.

Bloomberg: Το ΔΝΤ μάλλον θέλει να φύγει από το ελληνικό πρόγραμμα


Η κριτική από το ΔΝΤ για το ελληνικό πρόγραμμα ενδέχεται να οφείλεται στη βούληση του Ταμείου για αποχώρηση από την τρόικα.