Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Μυστήριο η «εξαφάνιση» του υπαρχηγού της ΧΑ, Παππά

Ασύλληπτος παραμένει δώδεκα ώρες μετά την έναρξη της επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρίστος Παππάς.


To Twitter παρακολουθεί άφωνο: Ο Κασιδιάρης αντί για δήμαρχος Αθηνών θα γίνει δήμαρχος Κορυδαλλού -Παναγιώταρε, κάτι αλβανοί στη μπουζού ανυπομονούν...

Εκπληκτοι, άφωνοι παρακολουθούν οι Ελληνες τις ραγδαίες εξελίξεις που προκαλούν οι συλλήψεις της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και στελεχών του κόμματος. Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι συγκλονιστικές.


«Φρούριο» η Ευελπίδων εν αναμονή των συλληφθέντων

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της Ευελπίδων, εν αναμονή της άφιξης των συλληφθέντων της Χρυσής Αυγής.


Eντάλματα σύλληψης για δύο εν ενεργεία αστυνομικούς

Εντάλματα σύλληψης για δύο εν ενεργεία αστυνομικούς έχουν εκδοθεί από τη Δικαιοσύνη, στο πλαίσιο της υπόθεση για τη δράση της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες,ο ένας είναι ειδικός φρουρός που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ.


Εξαρθρώνεται η Χρυσή Αυγή: Χειροπέδες σε Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη και άλλους 15

Καίριο πλήγμα κατά του ναζιστικού μορφώματος επιτυγχάνει η Ελληνική Δημοκρατία.


Διεθνή ΜΜΕ για τη Χρυσή Αυγή: Πρωτοφανής καταστολή πολιτικού κόμματος

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Το γύρο του κόσμου κάνει απο το πρωί η είδηση της σύλληψης βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και του γενικού γραμματέα, Νίκου Μιχαλολιάκου, κάνοντας λόγο για μία άνευ προηγουμένου καταστολή πολιτικού κόμματος.

 

Το πρώτο τηλέφωνο δύο προέδρων μετά από 34 χρόνια

Για πρώτη φορά από την ιρανική επανάσταση του 1979 και τη διακοπή των διμερών σχέσεων ΗΠΑ-Ιράν, οι πρόεδροι των δύο χωρών είχαν απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία, αποκάλυψε απόψε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.