Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Εχασε και τη Γερουσία ο Ομπάμα: Πρόεδρος χωρίς εξουσίες;

Μεγάλη νίκη για τους Ρεπουμπλικάνους
Θα μείνει στην Ιστορία ως ο ένοικος του Λευκού Οίκου που έχασε κατά την προεδρική του θητεία και τα δύο σώματα του Κογκρέσου - Γυμνό παρουσιάζει στο πρωτοσέλιδό της τον Ομπάμα η «New York Post»!

Η «παλιά» Θεσσαλονίκη από ψηλά- Μοναδικές αεροφωτογραφίες από το 1960 (ΦΩΤΟ)

Κάντε ένα ταξίδι στο χρόνο και την ιστορία της Θεσσαλονίκης μέσα από μία σειρά αεροφωτογραφιών που δείχνουν πως ήταν η πόλη μας από ψηλά την δεκαετία του 1960.


Άσπρη... μέρα για τις ελληνικές επιχειρήσεις στο Αζερμπαϊτζάν

Οι ελληνικές εταιρείες του κλάδου των κατασκευών και των δομικών υλικών προετοιμάζονται για την… απόβασή τους στη δυτική ακτή της Κασπίας


Τρία κορυφαία Πανεπιστήμια διεκδικούν την «αξονική» του τάφου στην Αμφίπολη

Και ενώ οι ανασκαφικές εργασίες στον τάφο της Αμφίπολης οδεύουν προς το τέλος τους, η ομάδα της Κατερίνας Περιστέρη έχει ήδη καταλήξει στο ποια πρέπει να είναι η επόμενη κίνησή της:


Φωτιά σε λεωφορείο έξω από τον Χορτιάτη - Επεσε σε χαράδρα-Απανθρακώθηκε ο οδηγός

Τραγικό θάνατο βρήκε οδηγός τουριστικού λεωφορείου, όταν το όχημα που οδηγούσε στην επαρχιακή οδό Χορτιάτη-Αγίου Βασιλείου, ξέφυγε από το οδόστρωμα, έπεσε σε γκρεμό και τυλίχθηκε στις φλόγες.


Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο Σερρών

Ο Δήμος Σερρών, σύμφωνα με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 που τροποποίησε το άρθρο 51 του Ν.4257/2014, (ΦΕΚ 93/14.04.2014 τεύχος Α’), ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες, έως τις 30/10/2014.