Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ 1 εκατ. Ρώσοι τουρίστες στην Ελλάδα φέτος

http://content-mcdn.imerisia.gr/filesystem/images/20130307/low/newego_LARGE_t_1101_54173447.JPG

Η περαιτέρω ενίσχυση των ελληνορωσικών σχέσεων στον τουριστικό τομέα, βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης της υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη με τον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού της Ρωσίας κ. Evgeny Pisarevskiy.


Συνεχίζεται το «πάρτι» στο Χ.Α.


Οι ανακεφαλαιοιποιήσεις τραπεζών που ήταν επί μήνες ήταν το μεγάλο «αγκάθι» για τη χρηματιστηριακή αγορά, γίνονται τώρα πηγή προσδοκιών, καθώς η βελτίωση των αποτιμήσεων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την προσέλκυση επενδυτών στις ΑΜΚ και την επιτυχή ολοκλήρωση τους.


Με οδοφράγματα απαντούν οι κάτοικοι της Ιερισσού

Κάτοικοι της Ιερισσού συγκεντρώθηκαν έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση διαμαρτυρόμενοι για τη βίαιη σύλληψη δύο συμπολιτών τους από την Αστυνομία για την υπόθεση εμπρησμού του εργοταξίου μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές.

 Oδοφράγματα στις εισόδους του χωριού τους έχουν στήσει οι κάτοικοι της Ιερισσού Χαλκιδικής αποκλείοντας έτσι οδικά την πρόσβαση οχημάτων στην περιοχή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την χθεσινή επεισοδιακή σύλληψη των δύο συντοπιτών τους.


Αυτόφωρο για όποιον βασανίζει ζώα


Αυτόφωρο για όσους βασανίζουν ζώα ζητεί με ερμηνευτική εγκύκλιο του νόμου για την προστασία αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ρούσσος Παπαδάκης ανοίγοντας ομπρέλα προστασίας για τα κατοικίδια και μή.