Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Μυστήριο: Έξι αεροσκάφη «εξαφανίστηκαν» στην ίδια περιοχή



Διαστάσεις... ανεξήγητου δίνει στην εξαφάνιση του Boeing 777 το γεγονός ότι στο παρελθόν, έξι ακόμα αεροσκάφη χάθηκαν στην ίδια περίπου περιοχή, χωρίς να αφήσουν πίσω τους ίχνη.


Ξύρισαν όλες το κεφάλι τους για συμπαράσταση στην καρκινοπαθή φίλη τους! (video)

Κάθε άνθρωπος θα περιέγραφε με διαφορετικό τρόπο την έννοια της φιλίας. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες πράξεις που... σβήνουν όλους τους ορισμούς και κάνουν τα λόγια να είναι... περιττά. Διότι απλούστατα αποτελούν τον... ύμνο στη φιλία.  

ΔΝΤ: Οι φτωχότεροι έχασαν τα περισσότερα στην Ελλάδα

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2008-2012
Οι φτωχότεροι αλλά και οι πλουσιότεροι Έλληνες πλήρωσαν το κόστος από τα μέτρα λιτότητας και απώλεσαν υπολογίσιμο μέρος του διαθέσιμου εισοδήματός του, σύμφωνα με έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), με θέμα τη δημοσιονομική πολιτική και την εισοδηματική ανισότητα.

Το χωριό του Μπουτάρη για Ευρωπαίους συνταξιούχους

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΥΜΦΑΙΟ
 Φιλοδοξα τα σχέδια για το χωριό Περικοπή, το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 1.420 μέτρων στις πλαγιές του όρους Βίτσι. Τα τελευταία χρόνια έχει σχεδόν ερημώσει, όμως με την πρόταση Μπουτάρη μπορεί να αναζωογονηθεί.

Ενα δεύτερο Νυμφαίο, που θα απευθύνεται όμως σε Ευρωπαίους συνταξιούχους, δίπλα στον φημισμένο ομώνυμο οικισμό της Φλώρινας, ο οποίος αποτελεί πρότυπο ήπιας οικιστικής ανάπτυξης για ολόκληρη τη χώρα, σχεδιάζει ο Γιάννης Μπουτάρης.

Βρούτσης: Τον Απρίλιο το οικογενειακό επίδομα σε 700.000 δικαιούχους

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ
Συνάντηση διαρκείας 15 λεπτών είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης και ο υφυπουργός, Βασίλης Κεγκέρογλου, με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Ρολά κατεβάζουν τα φαρμακεία και σήμερα

Σκληραίνουν τη στάση τους οι φαρμακοποιοί

Κλειστά τα φαρμακεία στην Αττική και το Σάββατο

Σκληραίνουν τη στάση τους οι φαρμακοποιοί σε ό,τι αφορά στο μείζον ζήτημα της απελευθέρωσης των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΗΣΥΦΑ).


Public Issue: Στο 15,5% ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ -Τρίτο το «Ποτάμι» με 7%

Δημοσκόπηση-έκπληξη
Πρώτη δύναμη η αδιευκρίνιστη ψήφος με 41% - Ο Σταύρος Θεοδωράκης κερδίζει ψηφοφόρους από ΝΔ (20,5%), ΣΥΡΙΖΑ (17,5%), ΔΗΜΑΡ (17,5%), ΠΑΣΟΚ (16%).

Προς όλους τους άνδρες: Μην βλέπετε την ταινία "300". Δείτε γιατί.



Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι διατροφολόγοι σε όλο τον κόσμο οι οποίοι εφιστούν την προσοχή σε γονείς αλλά και σε όλο τον πληθυσμό καθώς θεωρούν τις ταινίες 300 και 300: Rise of an Empire επικίνδυνες για την υγεία των ανδρών.


Δώστε ιδέες και προτάσεις για τα νέα ονόματα της ΝΕΡΙΤ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Κάλεσμα με ιδέες και προτάσεις για την ονοματοδοσία των τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών και διαδικτυακών της Μέσων απευθύνει η ΝΕΡΙΤ σε όλους τους Έλληνες πολίτες.

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 7 Διευθυντών και 33 Προϊσταμένων στο Δήμο Σερρών

Με την υπογραφή του δημάρχου Σερρών αναρτήθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ τα ονόματα των προϊσταμένων των Δ/νσεων (7) και τα ονόματα των προϊσταμένων των τμημάτων (33) των διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου Σερρών.