Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Σύγχυση για το τί θα πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ - Έκτακτη εισφορά 1% σε 700.000 νοικοκυριά - Μπαλάφας: "Μείωση εξοπλιστικών κι ας το ρισκάρουμε με την Τουρκία"


- Με χαράτσι θα αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ το ενδεχόμενο διακοπής της χρηματοδότησης από τους δανειστές μας
- Το χαράτσι σύμφωνα με το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ θα αφορά εισοδήματα άνω των 50.000 ευρώ
- Ο κ. Σταθάκης υποσχέθηκε αποκατάσταση των συμβασιούχων που απολύθηκαν από το δημόσιο
- Αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας για το "Θα το ρισκάρουμε" του κ. ΜπαλάφαΚατά τη διάρκεια της νέας προεκλογικής περιόδου, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μιλάνε για όλα όσα προτίθεται το κόμμα τους μετά τη 17η Ιουνίου και σε περίπτωση που είναι εκείνη πρώτο κόμμα ή έχουν την αυτοδυναμία.


Bloomberg: Το κόλπο της Μέρκελ που εκτίναξε στα ύψη το ελληνικό χρέος

Τα πακέτα διάσωσης που χορηγούνται στην Ελλάδα και εξασφαλίζονται μέσω των Μνημονίων, δεν σώζουν τους Έλληνες αλλά τους Γερμανούς φορολογούμενους και τις γερμανικές τράπεζες.
Αυτό αναφέρουν στο σημερινό Bloomberg View, τη στήλη γνώμης που υπογράφουν οι συντάκτες του πρακτορείου, έχοντας, όπως υποστηρίζουν, μελετήσει προσεκτικά τις κινήσεις κεφαλαίων στην Ευρώπη και τους ισολογισμών των κεντρικών τραπεζών.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ Μόντι: Φοβερή ταπείνωση να χάνεις την κυριαρχία σου


Αισιόδοξος ότι οι εξελίξεις για την Ελλάδα θα είναι, τελικά, θετικές εμφανίστηκε ο Μάριο Μόντι, σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Ο Ιταλός πρωθυπουργός χαρακτηρίζει «φοβερή ταπείνωση» το να χάνει μία χώρα την κυριαρχία της λόγω των δανειακών υποχρεώσεών της ενώ αναφερόμενος στο ελληνικό σύστημα χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα λέγοντας ότι βασίστηκε στη φοροδιαφυγή, την έλλειψη ανταγωνισμού, τον νεποτισμό, την έλλειψη αξιοκρατίας και τη διαφθορά και σε πολιτικούς που πουλούσαν αυταπάτες στους πολίτες.