Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Βίντεο: Ο Πάπας Φραγκίσκος έπλυνε τα πόδια 12 ατόμων με ειδικές ανάγκες

Για άλλη μια φορά πρωτοτύπησε στην αναπαράσταση της ακολουθίας του Νιπτήρος.

Τι απαντούν τα Mikel για τη ρήτρα στους εργαζόμενους

Πώς σχολιάζει η εταιρεία τις καταγγελίες του ΠΑΜΕ ότι υποχρεώνει τους εργαζομένους της να υπογράφουν συμφωνητικό με ρήτρα χιλιάδων ευρώ. Θέτουν θέμα επιχειρηματικής κατασκοπείας.

New York Times: Αφιέρωμα στις δημιουργίες-κραυγές στους τοίχους της Αθήνας

«Η οικονομική κατάρρευση των πέντε τελευταίων ετών είχε ως αποτέλεσμα την έκρηξη μίας δημιουργικής ενέργειας που έχει μετατρέψει την Αθήνα σε μια σύγχρονη Μέκκα», παρατηρούν.

Γ. Βρούτσης: «Δεν υπάρχουν σήμερα "μαϊμού" συντάξεις»

Δεν υπάρχουν πλέον στη χώρα παράνομες συντάξεις, τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, αναφερόμενος στην εξιχνίαση από την Οικονομική Αστυνομία δεκάδων περιπτώσεων θανόντων συνταξιούχων, στους οποίους συνεχιζόταν η καταβολή των συντάξεων μετά τον θάνατό τους.


ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Το BBC για την Τούμπα

Μόνο… κολακευτικά δεν είναι τα σχόλια του BBC για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στον επαναληπτικό του Κυπέλλου.


«Βροχή» οι θετικές εκπλήξεις μέχρι το Πάσχα

Πληροφορίες ακόμα και για νέες νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων
500 ευρώ και άνω σε 1.100.000 δικαιούχους,  τέλη κυκλοφορίας «με τον μήνα», ξεπαγώνει η κτηματαγορά με νέο Φόρο Υπεραξίας και έρχονται και άλλα...

Τσίπρας κατηγορεί Λαφαζάνη: Αμφισβητείς συνέχεια τις επιλογές μου!

Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ
Στην πολιτική γραμματεία, οι δύο άνδρες ήρθαν και πάλι σε αντιπαράθεση αυτή τη φορά για το ευρωψηφοδέλτιο – Αντίθετος στην επιλογή Κρίτωνα Αρσένη ο Λαφαζάνης, εξερράγη ο Τσίπρας – Ακόμα περιμένουν την απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου.

Παρακράτηση φόρου στο εισόδημα από μισθωτή εργασία και συντάξεις

Αριθμ. ΠΟΛ 1104 – ΦΕΚ Β 909 – 11.04.2014
Παρακράτηση φόρου στο εισόδημα από μισθωτή εργασία και συντάξεις και στην ειδική εισφορά αλληλεγγύης του άρθρου 29 του Ν. 3986/2011 από τους υπόχρεους.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Έχοντας υπόψη: