Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Τα είπε όλα πριν φύγει από τη ζωή

Ο διεθνούς φήμης εφευρέτης των ΗΠΑ Boyd Bushman πέθανε στις 7 Αυγούστου του 2014. Πρόκειται για έναν επιστήμονα που επί 40 χρόνια εργαζόταν για λογαριασμό της εταιρείας Lockheed Martin, ενώ ο ίδιος παραδέχεται πως συνεργάστηκε με συναδέλφους του στην Area 51 των ΗΠΑ.


Σπαράσσονται τα Σκόπια

Ηχηρό καμπανάκι οι όλμοι που εκτοξεύτηκαν προς το κυβερνητικό κτήριο - Ο Γκρούεφσκι οδηγεί τη χώρα του και σε αιματηρές συγκρούσεις.


Πελατειακές σχέσεις και πλουτοκρατία επιβίωσαν από την τρόικα

Καταπέλτης του άρθρου του Tony Barber. Δεν έχει καμία σημασία εάν θα κερδίσει ο Σαμαράς ή ο Τσίπρας στις εκλογές. Η διαφθορά και οι πελατειακές σχέσεις στο δημόσιο παραμένουν. Οι πλούσιοι Έλληνες δεν έκαναν καμιά θυσία. Πλήρωσε μόνο η μεσαία τάξη.


Η Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα κατηγορεί τον Μωϋσιάδη για «αντιστροφή της αλήθειας» στον ΧΥΤΑ Παλαιοκάστρου

Με άνακοίνωση της-άρθρο προς τα ΜΜΕ η Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα Π.Ε. Σερρών καταγγέλλει τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών για «απαράδεκτη τακτική δηλώσεων αντιστροφής της αλήθειας», που όπως λέει, τηρεί ο κύριος Μωυσιάδης, σχετικά με όσα συμβαίνουν στο ΧΥΤΑ Παλαιοκάστρου.


Αμφίπολη: Κάτι δεν πάει... καλά – Τα περίεργα των αποκαλύψεων

Οι ανακοινώσεις του υπουργείου γίνονται για να διευκρινίζουν κάποια πράγματα γυρω από τον τάφο της Αμφίπολης ωστόσο κάποιες φορές οι ανακοινώσεις μάλλον περισσότερες απορίες δημιουργούν.