Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Αραβική επένδυση... μακέτα

Το 2013 ο Εμίρης του Κατάρ Χαμάντ Μπιν Χαλίφα αλ Θάνι είχε αγοράσει το μικρό ακατοίκητο νησί Οξιά του Ιονίου, με στόχο να το μετατρέψει σε πρότυπο τουριστικό θέρετρο.


Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ενόψει 28ης Οκτωβρίου

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα και εν όψει το φετινού εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, έχει εκπονήσει ειδικό σχεδιασμό και λαμβάνει αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας.


O Αδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ) καλεί τους ιδιοκτήτες ή/και χρήστες γης εντός των ορίων των Δήμων:


O Αδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ) καλεί τους ιδιοκτήτες ή/και χρήστες γης εντός των ορίων του Δήμου Ωραιοκάστρου, να ελέγξουν εάν επηρεάζονται από την όδευση του αγωγού, να δουν τις ζώνες ασφαλείας και εάν τα στοιχεία που υποβάλλανε στη δήλωση ιδιοκτησίας τους έχουν καταγραφεί σωστά. 


Αμφίπολη: ποιοι επιμένουν ότι μπορεί να είναι θαμμένος ο Μέγας Αλέξανδρος στον τάφο;

- Τι δείχνουν τα ιστορικά στοιχεία και γιατί κάποιοι επιμένουν ότι ο Αλέξανδρος δεν τάφηκε στην Αλεξάνδρεια - Η εντολή για ταφή αντάξια των αιγυπτιακών από τον ίδιο τον Αλέξανδρο
- Ποια στοιχεία δείχνουν τον τάφο της Αμφίπολη ως την τελευταία κατοικία του Μ. Αλεξάνδρου.

Μειώσεις και εκπτώσεις στον ΕΝΦΙΑ. Διαδικασία