Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Έρχονται έξι κάμερες στις τέσσερις νέες λεωφορειολωρίδες

Αγγελάκη, Γ. Παπανδρέου, Αλ. Παπαναστασίου και Λ. Στρατού, αντί για νέες λεωφορειολωρίδες απέκτησαν υπαίθρια πάρκινγκ… Με κάμερες επιχειρούν ΣΑΣΘ, ΟΑΣΘ και Τροχαία να αντιμετωπίσουν την παραβατικότητα.


ΥΠΕΚΑ: Εκδήλωση για παγκόσμια ημέρα δασοπονίας

Η οργάνωση της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από κοινού με την αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης, το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο αλλά και ινστιτούτα. 


Κλείνουν κτηνοτροφικές μονάδες λόγω της ευλογιάς στη Θράκη.

Σε οικονομική ασφυξία έχουν περιέλθει οι κτηνοτρόφοι της Θράκης λόγω των κρουσμάτων ευλογιάς που κρατά σε καραντίνα τις μονάδες από τον περασμένο Αύγουστο. Ήδη έχουν κλείσει δύο κτηνοτροφικές μονάδες στην Ξάνθη και οι κτηνοτρόφοι έχουν μεταναστεύσει.

Time: Νέες επιχειρήσεις ανθίζουν στην Ελλάδα της ύφεσης

«ΙΣΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ» 
Το μοχλό για την αναστροφή της ελληνικής οικονομίας προς την ανάπτυξη εκτιμά το περιοδικό Time ότι μπορεί να αποτελέσει το νέο κύμα δημιουργίας νέων επιχειρήσεων – start ups τη στιγμή που η ανεργία στους νέους αγγίζει το 60%.

Υπεγράφη η πολιτική συμφωνία σύνδεσης μεταξύ Ουκρανίας και ΕΕ

Ισχυρή στήριξη.
Το αμιγώς οικονομικό μέρος της συμφωνίας που θα περιλαμβάνει πολυάριθμες ρυθμίσεις για το ελεύθερο εμπόριο αναμένεται να υπογραφεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Επίδομα από 500 ευρώ για εισοδήματα ως 10.000 ευρώ

Για τη διανομή του θα ακολουθηθεί παρόμοιο σύστημα με αυτό του επιδόματος θέρμανσης.


Τα λεφτά τα πήρε το ποτάμι

Καταγγελίες για αδιαφανείς διαδικασίες κατά την πώληση φωτογραφιών του δημοσιογράφου και ιδρυτή της πολιτικής κίνησης «Το ποτάμι» Σταύρου Θεοδωράκη που απαθανατίζουν τις συνθήκες κράτησης των ανηλίκων των φυλακών Αυλώνα παρουσίασε την Πέμπτη η εκπομπή «Ζούγκλα».


Γ. Δραγασάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει γίνει ακόμη ενιαίο κόμμα.

Εξέφρασε επιφυλάξεις για την «ενοποίηση» σε Διεθνές Συνέδριο
 Σοβαρές επιφυλάξεις για το κατά πόσον έχει επιτύχει το εγχείρημα «ενιαιοποίησης» του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε το βράδυ της Πέμπτης ο κ. Γ. Δραγασάκης, μιλώντας στην εκδήλωση που διοργανώνει το ελληνικό παράρτημα του Ιδρύματος Rosa Luxemburg, συνεργασία με το Ιδρυμα Νίκος Πουλαντζάς, με τίτλο «Η Αριστερά στην κυβέρνηση».