Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Υπεγράφη η πολιτική συμφωνία σύνδεσης μεταξύ Ουκρανίας και ΕΕ

Ισχυρή στήριξη.
Το αμιγώς οικονομικό μέρος της συμφωνίας που θα περιλαμβάνει πολυάριθμες ρυθμίσεις για το ελεύθερο εμπόριο αναμένεται να υπογραφεί σε μεταγενέστερο χρόνο.


Υπεγράφη σήμερα στις Βρυξέλλες μεταξύ της Ε.Ε. και του Ουκρανού πρωθυπουργού Αρσένι Γιατσενιούκ το πολιτικό μέρος της συμφωνίας σύνδεσης της Ουκρανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με ευρωπαϊκή πηγή.

Με τον τρόπο αυτόν οι ευρωπαϊκές χώρες εκφράζουν την ισχυρή στήριξή τους προς την Ουκρανία, μετά και από την απόφασή τους να σκληρύνουν τη στάση τους απέναντι στη Μόσχα, επιβάλλοντας κυρώσεις κατά 12 ακόμη Ρώσων και Ουκρανών.

Πρόκειται για ένα «σαφές μήνυμα αλληλεγγύης», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν φαν Ρομπέι μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr 

 protothema.gr

1 σχόλιο:

  1. Το «σαφές μήνυμα αλληλεγγύης» της ΕΕ, είναι μήνυμα στήριξη, σε μια Κυβέρνηση Ακροδεξιών πραξικοπηματίων. Μια Κυβέρνηση αντισυνταγματική, που προήλθε από τις κινητοποιήσεις, μερίδας του Λαού, στις πλατείες και «έριξε» την νόμιμα εκλεγμένη.
    Αν οι Έλληνες «αγανακτισμένοι» του Συντάγματος, είχαν «ρίξει» την τότε νόμιμη Ελληνική Κυβέρνηση, που σημειώτεον ήταν φιλοευρωπαϊκή, θα είχε πράξει τα ίδια;
    Μήπως δυο μέτρα και δυο σταθμά;
    Αιδώς, Ευρωπαίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή