Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Παραιτείται ο Βενιζέλος πριν τις ευρωεκλογές

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση έχει περιέλθει ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος αναγκάστηκε να αναβάλει τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, την Τετάρτη που πέρασε, μετά τη διαπίστωση ότι μπορούσε να εξελιχθεί σε θρυαλλίδα των εξελίξεων.


Ανέσυραν νεκρό άνδρα από το Θερμαϊκό

Πτώμα άνδρα, αγνώστου μέχρι στιγμής ταυτότητας, περισυνελέγη στο Θερμαϊκό κόλπο μετά από επιχείρηση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και του Λιμενικού Σώματος.



Δώρο Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ

Κάθε Δεκέμβριο ο ΟΑΕΔ καταβάλλει δώρο Χριστουγέννων στους ανέργους. 


«Δίδυμοι» σεισμοί ξύπνησαν την Κρήτη

ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ

Δυό σεισμικές δονήσεις με διαφορά μόλις λίγων δευτερολέπτων σημειώθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στον υποθαλάσσιο χώρο νότια της Κρήτης.

 

Η απάντηση του Σφακιανάκη στη Βανδή και την Ακρίτα: «Δεν πάνε να…» (video)

Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή, με πρώτη την ξαφνική αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από το νυχτερινό κέντρο που θα έκαναν πρεμιέρα σε λίγες ημέρες…


Ο εφιάλτης της Χρυσής Αυγής επιστρέφει

Προβληματισμό προκαλούν τα ευρήματα του μηνιαίου βαρομέτρου της Metron Analysis, σύμφωνα με τα οποία η νεοναζιστική οργάνωση ανακτά τις δυνάμεις της μετά τη διπλή δολοφονία του Ν. Ηρακλείου. Το μήνυμα προς τα κόμματα για δημοκρατική εγρήγορση είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ.


Χαμός σε Facebook και Twitter για τις δηλώσεις Σφακιανάκη

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με διάσημους, αλλά και απλούς χρήστες να σχολιάζουν με καυστικό τρόπο τα όσα είπε ο τραγουδιστής.