Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ο άνθρωπος που έσωσε τον κόσμο

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΒΑΡΔΙΑ ΤΗΣ 26ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1983

Πριν από 30 χρόνια η ανθρωπότητα πέρασε μια άκρως επικίνδυνη κατάσταση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πυρηνική αναμέτρηση καταστροφικής κλίμακας. Την παρτίδα έσωσε ένας Σοβιετικός πολίτης.

 

Ανθρωποκυνηγητό για Αλβανούς με καλάσνικοφ

ΠΑΡΓΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση διεξάγεται αυτή την ώρα στην περιοχή της Πάργας για τον εντοπισμό τεσσάρων Αλβανών, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τον αστυνομικό έλεγχο, άφησαν πίσω τους, ένα καλάσνικοφ, δύο γεμιστήρες και 3 σάκους με ρούχα.

 

Επαφές της Χρυσής Αυγής με το γερμανικό NPD

DEUTSCHE WELLE

Η Χρυσή Αυγή έχει διασυνδέσεις με ακροδεξιές ομάδες στη Γερμανία. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών μία από αυτές είναι το Εθνικό Κόμμα, NPD, το οποίο έχει επαφές με παρόμοια σχήματα σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

 

Ηράκλειο: Θα σκότωνε τους αστυνομικούς αλλά ξέμεινε από σφαίρες!

Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός στο επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε μπαρ του Ηρακλείου, με πρωταγωνιστές τρεις Έλληνες "νταήδες", ένας εκ των οποίων προσπάθησε να πυροβολήσει αστυνομικούς αλλά ευτυχώς του είχαν τελειώσει οι σφαίρες...



Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου ενόψει του ταξιδιού στο Ισραήλ

Σύσκεψη με τους υπουργούς της κυβέρνησης, που θα τον συνοδέψουν στο ταξίδι του στο Ισραήλ, θα έχει σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.


ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΟΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ... ΠΙΝΕΪΡΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 70-81!

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρώτη νίκη στους διπλούς τελικούς του Διηπειρωτικού και μάλιστα με διαφορά 11 πόντων (81-70), επικρατώντας της Πινέιρος Σκάι. Καλύτερος όλων ο Βασίλης Σπανούλης που παρόλο που έμεινε άποντος στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη σημείωσε 18 πόντους με 3 τρίποντα, ενώ είχε συνολικά και 9 ασίστ, ενώ είχε άξιους συμπαραστάτες τον Στράτο Περπέρογλου (15π. -1 τρ- και 7/7 σουτ)αλλά και τον Μπράιαντ Ντάστον που πέτυχε 11 πόντους και κατέβασε 13 ριμπάουντ! 


Ο Χρήστος Παππάς ντυμένος ναζί

Ο ιδεολογικός ινστρούχτορας της Χρυσής Αυγής ντυμένος Ναζί.