Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΥΠΟΙΚ: Έσοδα 95 εκ. από εμβάσματα εξωτερικού & offshore

Στα 75 εκατ. τα έσοδα από τους ολοκληρωθέντες ελέγχους στις λίστες με τα εμβάσματα εξωτερικού και των offshore εταιριών. Προχωρούν οι έλεγχοι σε ονόματα της λίστας Λαγκάρντ. 


«Στον ύπνο» έπιασε ο Σαμαράς τους υπουργούς του

Την Κυριακή το απόγευμα.
Πήγε σχεδόν μία ώρα νωρίτερα στο ΥΠΟΙΚ και δεν βρήκε κανέναν.

Όλες οι νέες παρεχόμενες υπηρεσίες των ΚΕΠ

Ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, υπέγραψε Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.) με την οποία διευρύνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες από τα ΚΕΠ προς τους πολίτες.

Κραυγή απόγνωσης από το Νοσοκομείο Σερρών

Ο παιδίατρος του Γενικού Νοσοκομείου Χαράλαμπος Βελιώτης με επιστολή του εκπέμπει S.O.S για την τραγικότητα της κατάστασης στην υγεία.


Η ΔΕΥΑ Σερρών στην Οδό Βενιζέλου 139 από τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου

Συνέντευξη τύπου έδωσαν οι κ. κ.Αγγελίδης  και.Αραμπατζής με  αφορμή τα εγκαίνια του πρώην ορφανοτροφείου θηλέων που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου και ώρα 11 ώρα το πρωί.


Ο Αυστραλός πρωθυπουργός γλέντησε και πάλι... ελληνικά

ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ
Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες ο Αυστραλός πρωθυπουργός, Τόνι Άμποτ, βρέθηκε σε εκδήλωση Ελλήνων της Αυστραλίας.

Τσίπρας: Αν χρειαστεί, διακόπτουμε την πληρωμή χρέους

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Για την κυβέρνηση που σκοπεύει να σχηματίσει εάν κερδίσει τις εθνικές εκλογές, τις προτεραιότητες και τις επιλογές του σε κρίσιμα θέματα, αλλά και για τη διαπραγμάτευση στην Ευρώπη, με αντικείμενο το «ελληνικό ζήτημα», μιλά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας,

Πρόταση για Βουλή με 250 μέλη και αιρετή Γερουσία

Πρόταση για μικρότερη Βουλή, 250 βουλευτών αλλά και ενίσχυση του ρόλου του Προέδρου της Δημοκρατίας, προσανατολίζεται να θέσει σε δημόσιο διάλογο η κυβέρνηση πριν από τις ευρωεκλογές, ενώ υπό συζήτηση είναι και η ανάδειξη μίας αιρετής Γερουσίας 50 μελών.