Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Νεολαία Χρυσής Αυγής: Προσκυνούμε τον θεό Ήλιο


«Ηλιοστάσιο, διαβαίνουμε τις πύλες του χειμώνα. Μακρύς και δριμύς, πρόκληση η αντιμετώπισή του, σκληρός σαν τον αγώνα που θα κληθούν να δώσουν οι εκλεκτοί της ιδέας. Όμως ο ήλιος επέστρεψε και σηματοδοτεί την αρχή της νίκης του Φωτός επί του Σκότους. Σκότος, η παρακμή της υπόδουλης Πατρίδας μας. Φως η νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού».

Το μεγάλο φαγοπότι


Δημαρχοι, πρώην νομάρχες και περιφερειάρχες, καθώς και σύμβουλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλη την επικράτεια περιλαμβάνονται στη λίστα του ΣΔΟΕ που δημοσιεύει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής». Ηδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ανοίγματος των λογαριασμών τους και ελέγχου των «πόθεν έσχες», αφού προέκυψαν ενδείξεις για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό.


Ανακαλύφθηκε ο «κλώνος» της γης


Όπως ανακοίνωσε μια επιστημονική ομάδα, εντόπισε έναν εξωπλανήτη που έχει τα περισσότερα κοινά χαρακτηριστικά από κάθε άλλο με αυτά της Γης μας.
Ο «κλώνος» του πλανήτη μας είναι ο KOI 172.02 (Kepler Object of Interest) και βρίσκεται στη λεγόμενη «κατοικήσιμη ζώνη».

Financial Times: "Πόλεμος" ΗΠΑ - Ρωσίας για τα αποθέματα φυσικού αερίου της Ελλάδος


Δύο Ρώσοι πλειοδότες έχουν αναδειχθεί σε φαβορί για μια καθοριστική πώληση που θα προσφέρει πάνω από 1,5 δισ. ευρώ στην Αθήνα, αλλά δημιουργεί...δίλημμα στην ελληνική κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί να αντεπεξέλθει στους στόχους ιδιωτικοποιήσεων που έχουν θέσει οι διεθνείς πιστωτές.

Η ανέλιξη της Gazprom και της Sintez, ιδιωτικής εταιρείας φυσικού αερίου, σε πολύ ισχυρή θέση για την εξαγορά του κρατικού ομίλου φυσικού αερίου της Ελλάδας, έχει προκαλέσει προειδοποιήσεις από την ΕΕ και τις ΗΠΑ, που φοβούνται το άνοιγμα της ελληνικής αγοράς στα ρωσικά συμφέροντα.