Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Δρόμοι κατεστραμμένοι και ασυντήρητοι επί χρόνια στο οδικό δίκτυο των Σερρών

Σε κακό χάλι είναι το οδικό δίκτυο του νομού Σερρών και κυρίως το επαρχιακό, που είναι κι από τα μεγαλύτερα στην κεντρική Μακεδονία, καθώς αποτελείται από περίπου 800 χλμ. 

Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.: ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ- Η ενημέρωση και οι αντιδράσεις

Ο ορυμαγδός των υπογραφών και των δημοσιευμάτων, που συνεχώς βλέπουν το φως   της δημοσιότητας για την ανασκαφή της Αμφίπολης και το γεγονός ότι κάποια από αυτά στρέφονται ευθέως εναντίον των επιστημονικών απόψεων και της προσέγγισης που ακολουθεί η ανασκαφέας κ. Κατερίνα Περιστέρη μας ώθησαν στην διατύπωση της παρακάτω τοποθέτησης .


4,5 εκατομμύρια ευρώ οι απλήρωτοι λογαριασμοί στην ΔΕΥΑΣ

Κ.Χασαπίδης: οι κύριοι στόχοι είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, η εισπραξιμότητα και η βιωσιμότητα της ΔΕΥΑΣ
  

Διανομή και επίδομα πετρελαίου θέρμανσης 2014-2015

Η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης ξεκινά στις 15 Οκτωβρίου 2014 από τα πρατήρια σε όλη τη χώρα.


Ελληνες νεκροί μετά από επίθεση σε χωριό της ανατολικής Ουκρανίας

Δέκα χιλιόμετρα έξω από τη Μαριούπολη
Όλμος χτύπησε πομπή που κατευθύνονταν προς το νεκροταφείο κατά τη διάρκεια κηδείας!

Ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ο Αιμίλιος Λιάτσιος για το «χρηματισμό βουλευτών»

Επικαλέστηκε το δημοσιογραφικό απόρρητο και δεν αποκάλυψε την πηγή του
Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσιπρα, τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβελη, τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμενο και τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Δραγασάκη συνεχίζεται η έρευνα.

Οι τζιχαντιστές πέρασαν την πόρτα μας

Παρότι οι κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών χωρών μαρτυρούν ότι προσηλυτίζονται μουσουλμάνοι στο τζιχάντ, στην Ελλάδα εξακολουθούν να υπάρχουν κόμματα που απαιτούν την άνευ ελέγχου απόδοση της υπηκοότητας στους λαθρομετανάστες


«Η νέα πρόταση Νίμιτς για το όνομα των Σκοπίων»

Σκοπιανά ΜΜΕ κάνουν λόγο για νέα πρόταση του ειδικού διαμεσολαβητή του ΓΓ του ΟΗΕ για το Σκοπιανό Μάθιου Νίμιτς η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα υποβληθεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.


Θανάσιμο παιχνίδι για 14χρονο στα Κύμινα Θεσσαλονίκης - Σκοτώθηκε σε αυλή σχολείου παίζοντας μπάσκετ

Τραγικό θάνατο σε προαύλιο σχολείου στα Κύμινα Θεσσαλονίκης βρήκε χθες το απόγευμα ένας 14χρονος ο οποίος μαζί με τους φίλους του αφού πήδηξαν τα κάγκελα άρχισαν να παίζουν μπάσκετ.


Μονιμοποιήσεις 2.500 γιατρών με πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας

Κυρώσεις και πρόστιμα για όσους υπερσυνταγογραφούν στον ΕΟΠΥΥ που θα κυμαίνονται από 500 έως 5.000 ευρώ, μονιμοποιήσεις 2.500 γιατρών και παράταση θητείας για επικουρικούς γιατρούς, φέρνει πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας.


Αποτελέσματα εκλογών του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών

Την Κυριακή 12/10/2014 πραγματοποιήθηκαν εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Σερρών προσήλθαν στις κάλπες 354 μέλη και οι συνδυασμοί που μετείχαν έλαβαν


Εκτροπα και διακοπή του Σερβία - Αλβανία για τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας»

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ
Επεισόδια και σύλληψη του αδελφού του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, σημειώθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας, ο οποίος τελικά διακόπηκε. Αφορμή στάθηκε ένα επεισόδιο με τηλεχειριζόμενο αντικείμενο στο οποίο κρεμόταν σημαία με το χάρτη της «μεγάλης Αλβανίας».

Εφτά νεκροί σε... ομαδικό όργιο ηλικιωμένων!

Μια απίστευτη τραγωδία συνέβη κατά τη διάρκεια ομαδικού οργίου που διοργανώθηκε από τον José Deflandre. Το "πάρτι" ονομαζόταν "50 shades of Karolos" και ήταν για 200 ηλικιωμένους, άνω των 65 ετών, σε μια περιοχή έξω από την πόλη Σαρλερουά του Βελγίου.

Τραγωδία με νεκρό αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ

Μεταφέρθηκε με πολύ σοβαρά τραύματα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και κατέληξε
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ένα διερχόμενο ΙΧ τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα ο 33χρονος να εκτιναχθεί στην αριστερή λωρίδα όπου φέρεται να τον χτύπησε και δεύτερο αυτοκίνητο - Ο 33χρονος άντρας ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός βρέφους έξι μηνών.