Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Μέρκελ: «Επώδυνη» η ήττα στην Κάτω Σαξονία

Η γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ και ο απερχόμενος κυβερνήτης του κρατιδίου της Κάτω Σαξονίας και στενός της συνεργάτης Ντέιβιντ ΜακΆλιστερ, μετά την ήττα του κυβερνητικού συνασπισμού στις τοπικές εκλογές.

Η γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ εξέφρασε τη «λύπη» της για την «επώδυνη» ήττα του κόμματός στις εκλογές στο κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας.
«Δεν θα προσποιηθώ, μετά από όλα τα συναισθήματα που προκάλεσαν αυτές οι εκλογές, η ήττα πονάει ακόμα περισσότερο. Είμαστε όλοι θλιμμένοι σήμερα», είπε η κ. Μέρκελ.


H «μυστική» λίστα του σχεδίου «Ποσειδών»

Ενδιαφέρον για τις ιδιωτικοποιήσεις 27 εταιρειών από Τουρκία, Κίνα, Ινδία, Ευρώπη, Αμερική και Ρωσία


Η «αφρόκρεμα» των ναυτιλιακών ομίλων από όλη την υφήλιο έχει στρέψει το βλέμμα της στην ελληνική λιμενική βιομηχανία, ένα μήνα περίπου πριν το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου εισέλθει στην τελική ευθεία και ανακοινώσει τις αποφάσεις του για τις ιδιωτικοποιήσεις στη λιμενική βιομηχανία της χώρας.


Του κόστισε πολύ ακριβά η ...καμαριέρα!


Τι ποσό λέτε να έλαβε ως αποζημίωση από τον Στρος Καν η καμαριέρα που τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση;

Ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν κατέβαλε 1,5 εκατομμύριο δολάρια στη Ναφισατού Ντιαλό, την καμαριέρα που τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση, στο πλαίσιο της συμφωνίας που επιτεύχθηκε μεταξύ των δύο πλευρών τον Δεκέμβριο, υποστηρίζει σε σημερινό δημοσίευμά της η Journal du Dimanche.