Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Διαβάστε τα μέτρα που ψηφίζονται με το νέο μνημόνιο


Σήμερα το βράδυ θα γίνει η κρίσιμη ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής για το νέο μνημόνιο. Ένα μνημόνιο που αν εγκριθεί θα είναι για όλους σχεδόν τους έλληνες άλλο ένα βάρος στο ήδη άδειο πορτοφόλι.
Το νομοσχέδιο θα έρθει σε τρία άρθρα: ένα για το PSI, ένα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και ένα τελευταίο που θα εξουσιοδοτεί τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τον κ. Βενιζέλο να υπογράψουν τη νέα δανειακή σύμβαση και να συζητήσουν από εδώ και στο εξής τα ζητήματα που αφορούν στο μνημόνιο και το «κούρεμα» των ομολόγων


«Έσβησε» η Γουίτνεϊ Χιούστον

Έφυγε από τη ζωή η διάσημη τραγουδίστρια, Γουίτνεϊ Χιούστον, σύμφωνα με ολιγόλογο τηλεγράφημα του Ρόιτερς.

 

Η αμερικανίδα σταρ, με τους εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και τους δεκάδες πλατινένιους δίσκους "έσβησε" σε ηλικία 48 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο Beverly Hilton στο Λος Αντζελες. "Δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια" δήλωσε μόνο αξιωματούχος της αστυνομίας.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου.
"Δυστυχώς είναι αλήθεια"
Με αυτήν τη λακωνική φράση, εκπρόσωπος της διάσημης και πολυβραβευμένης Γουϊτνει Χιούστον, επιβεβαίωσε τον πρόωρο θάνατο της τραγουδίστριας και, κατά καιρούς, ηθοποιού, της οποίας η δόξα απογειώθηκε τις δεκαετίες του ΄80 και του ΄'90.
Το τραγικό γεγονός επιβεβαιώθηκε από τη στενή συνεργάτη και εκπρόσωπο της, Κριστίν Φόστερ.