Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Πέθανε από αϋπνία λόγω Μουντιάλ

Όπως αναφέρει το Eurosport ένας φίλαθλος από την Κίνα πέθανε από αϋπνία, επειδή παρακολουθούσε κάθε μέρα αγώνες του Μουντιάλ

Ένας νεκρός μετά τη σύγκρουση ΙΧ στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Σερρών

Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος που σημειώθηκε xθες στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Σερρών, στο ύψος του Σιδηροκάστρου.


Χρυσοχοΐδης: "Οι απολύσεις δεν είναι μονόδρομος"

«Η διαδικασία των απολύσεων δεν είναι μονόδρομος. Ένας είναι ο μονόδρομος, οι αλλαγές στο Δημόσιο, αλλιώς δεν θα πετύχουμε τους στόχους μας» δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για τη νέα τιμολογιακή πολιτική στις αστικές συγκοινωνίες

Έκτακτη επιχορήγηση 100.000 ευρώ για τη συντήρηση εγκαταστάσεων του πρώην συνοριακού σταθμού Προμαχώνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, μετά από συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Σιντικής, κ. Α. Καρύδα και τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, κ. Γ. Μωυσιάδη, στα προβλήματα λειτουργίας του πρώην συνοριακού σταθμού Προμαχώνα,  με έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 100.000 ευρώ.


Μας… ψέκασαν: Εκτιμήσεις για αύξηση των κουνουπιών λόγω ζέστης και βροχής

Από τη Β. Ελλάδα ξεκίνησαν οι πρώτοι ψεκασμοί ενόψει καλοκαιριού, μόνο που δεν πρόκειται για το γνωστό αστικό μύθο, αλλά για… πραγματικούς ψεκασμούς που έχουν ως στόχο την καταπολέμηση των κουνουπιών.


Αλλάζουν όλα στη μισθοδοσία του Δημοσίου – Επιστρέφει το ... μισό δώρο

- Το δώρο θα συνδεθεί με την παραγωγικότητα και θα το παίρνουν όσοι παίρνουν καλό βαθμό
- Συνδέεται άμεσα με τον μισθό η απόδοση στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων
- Η κινητικότητα γίνεται μόνιμη και αλλάζει τα πάντα στις μετατάξεις προσωπικού στο Δημόσιο.