Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Σε πέντε δόσεις και το χαράτσι του 2013


Στη διατήρηση των πέντε διμηνιαίων δόσεων και για το χαράτσι του 2013 φέρεται να συμφωνεί η τρόικα, σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών, κάτι που σημαίνει ότι η τελευταία δόση του χαρατσιού του 2013 θα αποπληρωθεί τον Απρίλιο του 2014.


Τι αλλάζει με το νέο κώδικα φορολογίας

Δημιουργούνται ηλεκτρονικοί ατομικοί φάκελοι - Τροποποιείται η κλίμακα παρακράτησης από τις αρχές του 2014



Στην τελική ευθεία μπαίνει από την τρέχουσα εβδομάδα η σύνταξη του νέου Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, ο οποίος αναμένει το «πράσινο φως» από την τρόικα, που φθάνει σήμερα στην Αθήνα, για να κατατεθεί στη Βουλή εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου και θα περιλαμβάνει το νέο «πακέτο» μέτρων κατά της φοροδιαφυγής.


Ρόδος: Τσαντίστηκε ο παπάς, σχόλασε ο γάμος!


Επεισοδιακός ήταν ο γάμος ενός ζευγαριού στη Ρόδο, ο οποίος διακόπηκε όταν ο ιερέας έξαλλος, παράτησε σύξυλο το ζευγάρι και αποχώρησε από την εκκλησία...



Νεκροί 19 πυροσβέστες σε κόλαση φωτιάς στην Αριζόνα


Τουλάχιστον 19 πυροσβέστες βρήκαν το θάνατο στη μάχη εναντίον μιας πυρκαγιάς χθες Κυριακή στην Αριζόνα, ανακοινώθηκε από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Γιαβαπάι, ενώ ένας προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 18 νεκρούς πυροσβέστες.



Αλμούνια: Δεν φταίνε τα νούμερα για την Ελλάδα – Ο Καραμανλής φταίει γιατί είχε το νου του στις εκλογές


Ακρως αποκαλυπτική είναι η συνέντευξη του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Χοακίν Αλμούνια, ο οποίος τοποθετείται στο ζήτημα της ελληνικής οικονομικής κρίσης και βάζει στο κάδρο των ευθυνών τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή και την κυβέρνησή του.