Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Στην αγορά από 1ης Σεπτεμβρίου τα προϊόντα «περασμένης διατηρησιμότητας»


Πιο αυστηροί κανόνες θα ισχύουν από την 1η Σεπτεμβρίου για όσους πωλούν τρόφιμα - όχι ευαλοίωτα - και μετά την ημερομηνία ελάχιστης διατηρισιμότητας.


Από την Τετάρτη οι έλεγχοι στα βενζινάδικα για το σύστημα εισροών εκροών

- Στους παραβάτες θα αφαιρείται η άδεια λειτουργίας

Από την Τετάρτη (28/8) ξεκινούν από το υπουργείο Ανάπτυξης οι έλεγχοι στα βενζινάδικα για την εγκατάσταση του συστήματος εισροών εκροών. Από τα ίδια στοιχεία προκύπτει ότι το σύνολο, σχεδόν, των πρατηριούχων (1.100) έχει υποβάλλει τεχνικό δελτίο στην «Κοινωνία της Πληροφορίας», προκειμένου να επιδοτηθεί για το κόστος εγκατάστασης του συστήματος.



Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση του τρέχοντος προγράμματος


Εξασφαλισμένη είναι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, η χρηματοδότηση του τρέχοντος προγράμματος βοήθειας για την Ελλάδα.


Συναντήσεις Σαμαρά με εκπροσώπους της IBM και της Nestle


Στο πλαίσιο της προσέλκυσης νέων επενδύσεων και υποβοήθησης της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και πάντα με στόχο τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα με τους υπευθύνους της IBM και της Nestle Ελλάδας.


Στην Αίγυπτο την Πέμπτη ο Βενιζέλος


Επίσκεψη στο Κάιρο θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Πέμπτη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος. 


Παιδικοί σταθμοί: ανακοινώθηκαν τα ονόματα των παιδιών


Από τις δέκα το βράδυ της Κυριακής αναρτήθηκαν τα ονόματα των 71.000 παιδιών που πληρούν τις προϋποθέσεις για δωρεάν φοίτηση στους παιδικούς σταθμούς.