Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΟΑΕΔ. Τελικά αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού 2014-2015

Νεκρός 46χρονος σε τροχαίο με μηχανή

Σήμερα το πρωί, στo 1ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού, από τη διασταύρωση της Εθνικής Οδού Σερρών - Δράμας προς Νέο Σούλι Σερρών.


Μάχης της Δοϊράνης 1918: Εκεί όπου 2.687 Σερραίοι έχυσαν το αίμα τους για την Πατρίδα

Εκδήλωση για την επέτειο της Μάχης της Δοϊράνης έγινε την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 στο Ελληνικό Στρατιωτικό κοιμητήριο Δοϊράνης.

Αμφίπολη: ανατρέπονται όλα τα δεδομένα – Διαψεύδει τους πάντες το μνημείο που πλέον δεν μοιάζει με... απλό τάφο

- Γιατί ξαφνικά σταμάτησαν οι έρευνες σε βάθος και ξεκινάει η αποκατάσταση και η στήριξη του μνημείου;
- Πληροφορίες με το σταγονόμετρο από την ανασκαφική ομάδα και παιχνίδι εντυπώσεων στην Αμφίπολη - Δέος μπροστά στο τεραστίων διαστάσεων έργο που κρατάει επτασφράγιστα τα μυστικά του

Μειώνονται στο μισό τα πρόστιμα για όσους έχουν ληξιπρόθεσμα

Τα τρελά πρόστιμα που προβλέπονται για όσους έχουν χρέη στην εφορία θα κουρευτούν και μάλιστα κατά 50% καθώς επί τέλους κάποιοι είδαν ότι τα εξοντωτικά πρόστιμα δεν λειτουργούν ως φόβητρο αλλά ως τροχοπέδη στην πληρωμή των φόρων.

"Κλείδωσαν" στις 100 οι δόσεις

Ο μέγιστος αριθμός των δόσεων αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων επιχειρηματικών οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία και την εφορία και η επίπτωση της ελληνικής πρότασης στα δημοσιονομικά του κράτους οδηγεί τη συμφωνία κυβέρνησης - τρόικας στις 100 μηνιαίες δόσεις, σύμφωνα με πληροφορίες στελεχών του υπουργείου Ανάπτυξης που μετέχουν στα τεχνικά κλιμάκια της διαπραγμάτευσης.