Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

«Γκάζια» Σαμαρά σε υπουργούς για εκκρεμότητες με την Τρόικα

«Φωτιά» πήρε το τηλέφωνο του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σήμερα, προς τους υπουργούς του.

Ευχές από τον μουφτή των κατεχομένων στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗ

Ο μουφτής των κατεχομένων από τους Τούρκους εδαφών της Κύπρου, Ταλίπ Αταλάϊ, μετέβη σήμερα στην ιερά Αρχιεπισκοπή και ευχήθηκε στον αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο για την ονομαστική του εορτή.Είναι η πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες που γίνεται τέτοια επίσκεψη.

 

Mικρό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Στην πρόθεση ψήφου ο  ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει προβάδισμα 22% έναντι της Ν.Δ. που συγκεντρώνει ένα 21,5%

Προβάδισμα κατά 0,5% σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ  έναντι της Ν.Δ. στην πρόθεση ψήφου σύμφωνα με  δημοσκόπηση της  Pulse RC για λογιαριασμό της εφημερίδας «Το Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη. Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή και η «αποχή», εκτός Βουλής η ΔΗΜΑΡ και οι ΑΝΕΛ.


Γ. Προβόπουλος: Ανάπτυξη της οικονομίας από το 2014

Ομιλία του διοικητή της ΤτΕ στο 7ο Ελληνοαλβανικό Επιχειρηματικό Φόρουμ
 Είσοδο της ελληνικής οικονομίας σε τροχιά ανάπτυξης από το 2014 αναμένει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλος, όπως δήλωσε σε ομιλία του στο 7ο Ελληνοαλβανικό Επιχειρηματικό Φόρουμ.


Ταχύρρυθμα προγράμματα επιμόρφωσης δημοσίων υπαλλήλων σε κινητικότητα

ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΔΔΑ

Την υλοποίηση ταχύρρυθμων προγραμμάτων επιμόρφωσης των δημόσιων υπαλλήλων που εντάσσονται στο πρόγραμμα κινητικότητας, ανέθεσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης- Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ).

 

Morgan Stanley: «Ψήφος εμπιστοσύνης» στην Ελλάδα

Ψήφο εμπιστοσύνης δίνει για μια ακόμη φορά στην Ελλάδα η Morgan Stanley διά στόματος Πάολο Μπατόρι, επικεφαλής επενδυτικής στρατηγικής για ομόλογα, ο οποίος - σύμφωνα με την αναφορά του οίκου που τιτλοφορείται «Ελλάδα:


Δράμα: Τον σκότωσαν στο ξύλο - Φρικτή δολοφονία σε σπίτι!

Συγγενής του άτυχου ιδιοκτήτη μπήκε στο σπίτι λίγη ώρα μετά το στυγερό έγκλημα - Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής...



Τα καλύτερα στο Twitter για το κόμμα Σ(ΥΡΙΖΑ)ΑΝΕΛ

Η πρόταση του κ. Μαριά να κατεβάσουν κοινά ψηφοδέλτια στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχει ανάψει φωτιές όχι μόνο στην Κουμουνδούρου αλλά και στα social media.


Σύνταξη 360 ευρω από το κράτος και... ιδιωτική ασφάλιση

Με παράδειγμα τις ευρωπαϊκές χώρες ή τις χώρες του ΟΟΣΑ όπου το ποσοστό αναπλήρωσης της σύνταξης είναι στο 60% το μέλλον για την Ελλάδα είναι σχεδόν προκαθορισμένο.
Τα ποσοστά αναπλήρωσης ακόμη και στο 95% του μισθού σύντομα θα αποτελέσουν μακρινό παρελθόν στη χώρα. Το σχέδιο δείχνει μία σύνταξη για όλους, ένα ταμείο και από 'κει και πέρα συμπλήρωμα ανάλογα με τις κρατήσεις και τις προβλέψεις του καθενός εργαζόμενου ξεχωριστά.
Αν ρίξει κανείς μια ματιά στο τι συμβαίνει στα ευρωπαϊκά κράτη μπορεί να δει ποιο είναι το μοντέλο που θα ακολουθηθεί.

Ναύπλιο: Υποψήφιο για Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα το 2021

Την υποψηφιότητά του Ναυπλίου για πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021, αποφάσισε κατά την αποψινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Ναυπλίου, ύστερα από πρόταση του δημάρχου της πόλης Δημήτρη Κωστούρου.