Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Μια μικρή Μπαρτσελόνα





Ένας πιο σοφός, πιο ωραίος Πανσερραϊκός φέτος στολίζει τα «σαλόνια» της super league (τρομάρα μας), μια μικρή Μπαρτσελόνα (όπως τον είδαμε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό). Μπράβο στον κ. Κοκότοβιτς και τους συνεργάτες του. Μπράβο στους παίχτες. Μπράβο και στον πρόεδρο που κατάφερε (ας όψεται ο Γιώργος Καπουτζίδης που το ανάδειξε στο πανελλήνιο) να σέβονται οι διαιτητές τον κόπο και το ψωμί των (Σερραίων) ποδοσφαιριστών. Ναι όμως και τώρα τι γίνεται;

Εξάμηνη παράταση του προγράμματος ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών







Την παράταση κατά έξι μήνες, έως τον Ιούνιο του 2011, του καθεστώτος ανακεφαλαιοποίησης των πιστωτικών ιδρυμάτων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα από το ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ενέκρινε την Τρίτη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες.

Με την απόφασή της, η Κομισιόν έκρινε ότι το καθεστώς (που είχε εγκρίνει στις 3 Σε

Αλλάζει ο σχεδιασμός της φοροκάρτας


Στις ενστάσεις που διατύπωσε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τα στοιχεία που δεν μπορεί να περιλαμβάνει η «φοροκάρτα» και υπό τον κίνδυνο απόρριψης της νομιμότητας της απόφασης από το Συμβούλιο της Επικρατείας, το υπουργείο Οικονομικών θα προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές.

Στο νοσοκομείο οπαδοί του ΠΑΟΚ!


Την ωμή βία συνάντησαν οι 80 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Τα δύο πούλμαν που μετέφεραν τους ΠΑΟΚτσήδες δέχθηκαν επίθεση λίγο έξω από το αεροδρόμιο από οπαδούς της Ντιναμο με πέτρες και μολότοφ. Δύο είναι οι τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.