Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2014 των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Ενδοσχολικό απολυτήριο



Υπουργείο Παιδείας
Δελτίο Τύπου

Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2014 των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ ή Αίτησης για ενδοσχολικό απολυτήριο


Σαρώνει τη νοτιοδυτική Αγγλία η κακοκαιρία

Δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες
Καταστροφές, περιοχές πλημμυρισμένες, σιδηροδρομικό δίκτυο εκτός λειτουργίας – Επίσκεψη του Βρετανού πρωθυπουργού στις πληγείσες περιοχές.

Εξαρθρώθηκε ελληνοβουλγαρικό κύκλωμα ηρωίνης στη B. Ελλάδα

18 Βούλγαροι και Έλληνες αποτελούσαν την εγκληματική ομάδα
Το λιγότερο 50.000 ευρώ το μήνα ήταν τα παράνομα έσοδα του ελληνοβουλγαρικού κυκλώματος που διακινούσε σημαντικές ποσότητες ηρωίνης σε διάφορες περιοχές της βόρειας Ελλάδας από τον περασμένο Νοέμβριο.

Ποιο είναι το φρούτο που ΠΡΕΠΕΙ να τρως μετά από ... σουβλάκια και πίτσες για να μην παχύνεις;;;

Πως θα σου φαινόταν να μπορείς να τρως πίτσες, σουβλάκια και μακαρονάδες και μετά να έτρωγες ένα «μαγικό» φρούτο που θα έκαιγε τα λίπη και θα σε βοηθούσε να μην πάρεις βάρος;


Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μάικον (της Σαχτάρ Ντόνετσκ)

Πένθος για το ουκρανικό αλλά και το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, καθώς ο Μάικον Περέιρα ντε Ολιβέιρα βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου. 


Νεκρός 40χρονος σε τροχαίο στις Σέρρες

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 40χρονος άνδρας σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στo 44o χιλιόμετρο της εθνικής οδού Δράμας-Σερρών.


Ιωαννίδης: Πριν από πολλούς μήνες έγινε η πρώτη νύξη Σαμαρά για την υποψηφιότητά μου

“Δίνω μάχη για τον τόπο μου και θέλω να επιστρέψω στη Μακεδονία” ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος της ΝΔ για την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης.Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega o κ. Ιωαννίδης είπε πως στενοχωρημένος επειδή η υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα “προκάλεσε διάσπαση στην ομάδα”. 


Ο νέος και αναλυτικός κατάλογος στα κόμιστρα των ταξί

Οι ειδικές επιβαρύνσεις
Σταθερό ποσό εκκίνησης της χρέωσης κομίστρου σε κάθε έναρξη διαδρομής: 1,05 ευρώ.

Ισπανία: Απολογείται η πριγκίπισσα Κριστίνα για τις κατηγορίες ξεπλύματος χρήματος

ΕΡΕΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ
Η Ινφάντα Κριστίνα, η μικρότερη από τις κόρες του βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, απολογείται σήμερα ενώπιον ενός δικαστή των Βαλεαρίδων με την κατηγορία της οικονομικής απάτης, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της ισπανικής μοναρχίας η οποία εμφανίζεται αποδυναμωμένη εξαιτίας των σκανδάλων.

Δημοτικές: Εκλέγειν και εκλέγεσθαι μόνο για Έλληνες και με... τη βούλα

Βουλή
Τροπολογία Μιχελάκη που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης καταργεί τις διατάξεις του «νόμου Ραγκούση».