Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

«Χρυσή μπάλα» στον Κριστιάνο Ρονάλντο

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013
Τη Χρυσή Μπάλα της FIFA κέρδισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ως ο καλύτερος παίκτης του 2013, στο διαγωνισμό που διοργανώνουν από κοινού η FIFA και το γαλλικό περιοδικό France Football. 

Φαμπιούς προς Βενιζέλο: Έχετε κάνει πάρα πολλά, δεν πρέπει να σας ζητούν το ακατόρθωτο

Ο υπουργός Εξωτερικών είχε συνομιλίες και με το Γάλλο υπ. Οικονομικών
Υπάρχει σεβασμός για τις θυσίες του ελληνικού λαού, είπε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών στον κ. Βενιζέλο στη συνάντηση που είχαν στο Παρίσι


Τσίπρας στους New York Times: Ερχεται μια μεγάλη, ριζοσπαστική, πολιτική αλλαγή

«Σπίλωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού, αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια»
Ακολούθως, όπως υπογραμμίζεται, ο κ. Τσίπρας δήλωσε στους New York Times ότι η ΕΕ έχει καταστεί μια «γερμανική Ένωση», που έθεσε την Ελλάδα και άλλες δοκιμαζόμενες χώρες σ' έναν πολύ άσχημο δρόμο, απαιτώντας συντριπτική λιτότητα


Στη Δικαιοσύνη μόνο μία από 136 δικογραφίες κατά υπουργών από το 2009

Επισημαίνεται πως η υπόθεση Παπακωνσταντίνου θα είναι η δεύτερη από το 1974 υπόθεση υπουργού, καθώς είχε υπάρξει και η «δίκη Κοσκωτά».

Από τις 136 δικογραφίες κατά υπουργών που έχουν διαβιβαστεί στη Βουλή από το 2009 μόλις μία (αυτή του Γ. Παπακωνσταντίνου) έχει οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, όπως προκύπτει από την γραπτή απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου σε ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζ. Κωνσταντοπούλου.


Να θηλάσουν μέσα στην Καπέλα Σιστίνα προέτρεψε τις μητέρες ο Πάπας

ΒΑΦΤΙΣΕ ΜΩΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
Να θηλάσουν τα μωρά τους εντός της Καπέλα Σιστίνα, στο Βατικανό, προέτρεψε ο Πάπας Φραγκίσκος τις μητέρες, προτού βαφτίσει το μωρό ενός ζευγαριού που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στα πλαίσια της ετήσιας τελετής.

Δύο νέες συλλήψεις για την υπόθεση των υποβρυχίων

ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Σε δύο νέες συλλήψεις για την υπόθεση των υποβρυχίων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές μετά από εντάλματα που εξέδωσαν οι ανακριτές διαφθοράς, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση.

Στο -1,7% ο πληθωρισμός τον Δεκέμβριο

ΦΡΕΝΑΡΕ Ο ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ
Ανοδικά κινήθηκε ο Γενικός Δείκτης σε μηνιαία βάση τον τελευταίο μήνα του 2013, με αποτέλεσμα ο πληθωρισμός να βρεθεί στο -1,7%, από το -2,9% του Νοεμβρίου.

Guardian: Ενδεχόμενη εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει τους Έλληνες να υποφέρουν περισσότερο

Δυσοίωνες προβλέψεις από τον Αρθρογράφο Λίο Πάνιτς
Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι οι ιδέες του αριστερού κόμματος κάνουν την ευρωπαϊκή ελίτ να αισθάνεται άβολα με μια πιθανή νέα κρίση στην Ελλάδα που θα οδηγήσει στην ανάδειξη του Τσίπρα ως πρωθυπουργού


Π. Τατσόπουλος: Φοβική η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο βουλευτής πρέπει να λέει τη γνώμη του»
Σε ό,τι αφορά στην πορεία του από εδώ και πέρα διευκρίνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία συμφωνία ή διαπραγμάτευση με τη Δημοκρατική Αριστερά ή την πρωτοβουλία των 58.


Τσίπρας στο New Europe: Αυτή είναι η Ευρώπη που θέλουμε.

 Με αφορμή την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Κομισιόν
Ο επτάλογος του πολιτικού πλαισίου της υποψηφιότητάς του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν - «Διεκδικούμε να φέρουμε στην Ευρώπη την ελπίδα και την αλλαγή»


Συνωστισμός στις φυλακές Κορυδαλλού

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ - ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Με την κατηγορία της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση προφυλακίστηκαν οι βουλευτές Ηλιόπουλος, Γερμενής, Μπούκουρας.

Ποινή φυλάκισης δέκα μηνών στον Μιχάλη Ταμήλο

Ο Τρικαλινός βουλευτής άσκησε έφεση
Σύμφωνα με το trikaladay.gr, αφορά παράνομη ανάθεση έργου από τον δήμο Τρικκαίων επί δημαρχίας του σημερινού βουλευτή της ΝΔ