Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Σε 15 χώρες οι γυναίκες απαγορεύεται να δουλεύουν χωρίς την άδεια του συζύγου

Τουλάχιστον 15 χώρες απαγορεύουν στις γυναίκες να εργάζονται χωρίς την άδεια του συζύγου τους, παρά τις ορισμένες προόδους που έχουν σημειωθεί όσον αφορά την ισότητα των δύο φύλων, αναφέρει μια έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας που παρουσιάστηκε σήμερα.



Reuters: «Κλείδωσε» στο 4% η εκτίμηση για την ύφεση

Κατέληξαν σε συμφωνία κυβέρνηση και τρόικα


 Σε συμφωνία για εκτιμώμενη ύφεση 4% φέτος, έναντι προηγούμενης εκτίμησης για ύφεση 4,2%, κατέληξαν σήμερα κυβέρνηση και τρόικα, σύμφωνα με δηλώσεις δύο ανώτατων αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών στο Reuters.


Επιχείρηση - σκούπα στην ΕΛΑΣ

Αλυσιδωτές εξελίξεις στους κόλπους της ΕΛΑΣ σήμανε η εντολή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για διενέργεια έρευνας ώστε να εξακριβωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών περί θυλάκων της Χρυσής Αυγής εντός του Σώματος.


Λάρισα: Έσπασαν το μαγαζί βουλευτή της Χρυσής Αυγής - ''Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου''!

Αυτά τα λόγια ανήκουν στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, που υποστηρίζει ότι τα πράγματα έχουν γίνει εφιαλτικά για τον ίδιο και την οικογένειά του, μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα...



Τρίωρη στάση εργασίας σήμερα στα ΜΜΕ

Τρίωρη στάση εργασίας θα κάνουν σήμερα, Τρίτη, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ.
Η στάση θα κρατήσει από τις 10 το πρωί έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι, και θα αφορά σε όλα τα ιδιωτικά και δημόσια Μέσα Ενημέρωσης.


Νέο γύρο διαπραγμάτευσης ετοιμάζει ο Μάθιου Νίμιτς

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ
 

Ο Μάθιου Νίμιτς, μετά την πρόσφατη επίσκεψή του σε Αθήνα και Σκόπια, σχεδιάζει να καλέσει στη Νέα Υόρκη τους εκπροσώπους Ελλάδας και πΓΔΜ για νέο γύρο διαπραγματεύσεων.