Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Τόμσεν: Το χρηματοδοτικό κενό μπορεί να καλυφθεί χωρίς τρίτο πακέτο

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τους επόμενους μήνες
Εφικτή η ελάφρυνση του χρέους δίχως νέο κούρεμα - Αν πληρώνουν όλοι φόρους, να συζητήσουμε τη μείωση των συντελεστών είπε και χαρακτήρισε τη φορολογία «υψηλή σε κάποιους τομείς».

Μουντιάλ 2014: Το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ (πίνακας)


Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας να είναι πιο κοντά από ποτέ και από την Πέμπτη 12 Ιουνίου μέχρι και την Δευτέρα 14 Ιουλίου όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα χορέψει... σάμπα!

Ρεχάγκελ: «Έτσι θα προκριθεί η Ελλάδα...»

Αποτελεί μακράν τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία της «γαλανόλευκης». Τον άνθρωπο που έχει άρρηκτα συνδεδεμένο το όνομά του με τα πιο χρυσά γράμματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. 


Απίστευτο! Πληκτρολόγησε τη διεύθυνσή σου στα Ελληνικά και δες το σπίτι σου!!!

Η τεχνολογία πλέων έχει φτάσει τα όρια της κατανόησης του σύμπαντος μας , μπορείς πλέων να βρίσκεις το σπίτι σου ή και αυτό του φίλου σου με ένα απλό κλικ.


Πέθανε ο γηραιότερος άνθρωπος στα 123 του χρόνια

Πλήρης ημερών πέθανε ο άνδρας από τη Βολιβία, ο οποίος ισχυριζόταν ότι είναι 123 χρονών.


28-29 Ιουνίου: Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων-Νεανίδων στις Σέρρες

Πιο ενδιαφέρον αποκτά το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων-Νεανίδων. Οι αγώνες των Σερρών στις 28-29 Ιουνίου 2014 έχουν μεγάλη σημασία για τη συμπλήρωση της ελληνικής αποστολής όσον αφορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας στο Γιουτζίν των ΗΠΑ 21-25 Ιουλίου.


Βενιζέλος σε Άδωνι: Δεν σε έδιωξα εγώ

Φωτιά πήρε το τηλέφωνο του πρώην υπουργού Υγείας από πολλά πολιτικά πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που τον χαρακτήρισε ως έναν από τους καλύτερους υπουργούς που έχει γνωρίσει.