Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Σόιμπλε προς Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Μην καθυστερείτε την τραπεζική ένωση

Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, καλεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να μην επιβραδύνει το σχέδιο τραπεζικής ένωσης ώστε να μπορέσει αυτό να υιοθετηθεί στην αρχή της ερχόμενης χρονιάς, σε συνεντευξή του η οποία δημοσιεύεται στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας "Φρανκφούρτερ Αλγκεμάινε Τσάιτουνγκ".



Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς

ΚΑΙ Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Με ψήφους 152 «υπέρ» και 141 «κατά» ψηφίστηκε, από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο με το οποίο αναστέλλονται μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2015, οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και δημιουργείται καθεστώς προστασίας των δανειοληπτών. 

 

Δημοσκόπηση Rass: Προβάδισμα 0,7% του ΣΥΡΙΖΑ

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ
 

Προβάδισμα 0,7% εμφανίζει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ σε δημοσκόπηση της Rass. Συγκεκριμένα, στο γκάλοπ της Rass για τον Τύπο την Κυριακής: 

 

Το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε οριστική απόλυση της καθηγήτριας που έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει.

Την απόλυση της εκπαιδευτικού που είχε πιάσει πριν από ενάμισι χρόνο τον γιο του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, να αντιγράφει αποφάσισε το ΚΥΣΔΕ.

Αδιάβαστος μαθητής έδωσε ρέστα: Δεν ήξερε την απάντηση σε τεστ και...

Αν και δεν είχε διαβάσει καθόλου δεν ήθελε να δώσει λευκή κόλλα. Γι' αυτό λοιπόν αυτός ο μαθητής αξίζει το χειροκρότημά μας
Τι σκαρφίστηκε όμως για να εκπληρώσει την επιθυμία του;


Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε 3,5 ώρες

Υπεγράφη η σύμβαση για το τμήμα Τιθορέα-Δομοκός

Στις 3,5 ώρες θα μειωθεί η διάρκεια του ταξιδιού από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με το σιδηρόδρομο, σε λιγότερο από τρία χρόνια.


Διεγράφη ο Πολύδωρας από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

Διαφοροποιήθηκε από την κυβερνητική γραμμή

Καταψήφισε ο Πολύδωρας το σχέδιο νόμου για τον Φόρο Ακινήτων και τέθηκε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά -  Είχε προαναγγείλει από την Παρασκευή ότι θα ψηφίσει «όχι» με την φράση: «Τι είδους πολιτική είναι αυτή που πατάει τους νοικοκυραίους στο λαιμό; Και θέλετε να το ψηφίσω εγώ αυτό;»



Κλάψτε από τα γέλια: Στολισμένο γραφείο τελετών «σαρώνει» στα media!

Ασταμάτητο γέλιο προκαλεί ο χριστουγεννιάτικος στολισμός ενός... γραφείου κηδειών στη Θεσσαλονίκη! Τα social media έχουν πάρει κυριολεκτικά «φωτιά»...


Προβάδισμα με 2,5% για τον ΣΥΡΙΖΑ

ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΡΙΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με 2,5 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με δημοσκόηπηση της εταιρίας Pulse , ενώ η Χρυσή Αυγή παραμένει στην τρίτη θέση.

 

Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών στον 15χρονο που κάηκε για να σώσει τα αδέλφια του

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΤΣΙΜΙΡΙΚΑΣ

H Ακαδημία Αθηνών, στην ετήσια πανηγυρική συνεδρία της που πραγματοποιήθηκε στη λαμπρή αίθουσα τελετών του μεγάρου Χάνσεν, απένειμε απόψε τα βραβεία και τους επαίνους του Ιδρύματος για το 2013.

 

Θεσσαλονίκη: Του έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό για... 707 κιλά κρέατος

Στο Κορδελιό

Θύμα ληστών έπεσε οδηγός εταιρείας εμπορίας κρεάτων που ήθελε να παραδώσει φορτίο στη Μενεμένη