Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Πρακτικό συμφωνίας ΟΛΠ-COSCO για επενδύσεις 230 εκατ. ευρώ


Σε φιλικό διακανονισμό για νέες επενδύσεις στο εμπορικό λιμάνι του Πειραιά, ύψους 230 εκατ. ευρώ, κατέληξαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής και έπειτα από πολυήμερες διαβουλεύσεις, ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς και ο Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά (ΣΕΠ-Cosco).


Στο χέρι του η πρόκριση!

ΣΤΟΝ 12o ΟΜΙΛΟ Ο «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ»
 
 Η κληρωτίδα χαμογέλασε στον ΠΑΟΚ, καθώς ο «δικέφαλος» κρατάει την τύχη στα χέρια του μιας και η κλήρωση των ομίλων του Europa League είναι στα μέτρα του! 

Πάνω από 60 δισ. οι ληξιπρόθεσμες προς το Δημόσιο

Στο τέλος του επταμήνου



 Υπερέβησαν τα 60 δισ. ευρώ στο τέλος του επταμήνου οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των φυσικών προσώπων και των επιχειρήσεων προς το Δημόσιο, καταγράφοντας νέο αρνητικό ρεκόρ.


Γ. Βρούτσης: Οι συντάξεις δεν πρόκειται να θιγούν


Οι συντάξεις δεν πρόκειται να θιγούν, επανέλαβε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ιωάννης Βρούτσης, μιλώντας στον τ/σ Mega, τονίζοντας παράλληλα ότι ο 13ος και 14ος μισθός είναι απόλυτα κατοχυρωμένοι.


ΥΠΟΙΚ: Εταιρεία - γίγας για τα κρατικά «φιλέτα»

Σχέδιο για τη δημιουργία χαρτοφυλακίου με περίπου 81.000 ακίνητα - Πρώτο βήμα η τριπλή τιτλοποίηση τους επόμενους 12 μήνες


Τη μεγαλύτερη εταιρεία αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας, που θα έχει στο χαρτοφυλάκιό της τα περισσότερα από τα 81.000 ακίνητα της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΑΔ) Α.Ε., που θα περνούν σταδιακά στην κυριότητα του ΤΑΙΠΕΔ, ετοιμάζεται να δημιουργήσει το ΥΠΟΙΚ.