Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Έμμεση παραδοχή λάθους στην ανακοίνωση για τις πατάτες


Στο "κίνημα της πατάτας" και στην ανακοίνωση που είχε βγάλει το κόμμα της, αναφέρθηκε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
Το ΚΚΕ είχε κάνει λόγο για "εκστρατεία προπαγάνδας" των ΜΜΕ, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, αναγνώρισε ότι η πρώτη ανακοίνωση του κόμματός της έπρεπε να είναι πιο αναλυτική, πιο συγκεκριμένη για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.


ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Γιατρός είχε γράψει 7.000 ημέρες αναρρωτικής


Αναρρωτικές άδειες με το ...αζημίωτο χορηγούσαν γιατροί στο Ηράκλειο Κρήτης, με συνέπεια να ζημιώσουν ΙΚΑ. Όπως προκύπτει από την έρευνα έπαιρναν από 100 έως 200 ευρώ για τις «αναρρωτικές» που χορηγούσαν, ενώ ένας γιατρός είχε γράψει σε ασθενείς 7.000 ημέρες άδειας.

 

Δημόσια Διαβούλευση επί του σχεδίου νόμου «Οργάνωση και λειτουργία του τομέα ηλεκτρονικών επικοινωνιών»


Το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων σας προσκαλεί σε Δημόσια Διαβούλευση επί του σχεδίου νόμου «Οργάνωση και λειτουργία του τομέα ηλεκτρονικών επικοινωνιών»


Βολές Ευ. Βενιζέλου κατά διοικήσεων Ταμείων για το PSI


Βολές κατά των διοικήσεων των Ταμείων που αρνούνται να συμμετάσχουν στο PSI -και ιδιαίτερα του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ- εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, κάνοντας λόγο για υπονόμευση της διαδικασίας για συνδικαλιστικούς και κομματικούς λόγους.
Όταν η διεθνής αγορά βρίσκει δελεαστική την προσφορά, εμείς τι μήνυμα στέλνουμε με αυτή τη στάση, διερωτήθηκε μιλώντας στο ρ/σ Real FM, και προειδοποίησε πως αν δεν γίνει το PSI τα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων «θα αξίζουν ένα μηδενικό».


«Πράσινο» από επτά Ταμεία, «όχι» από πέντε. _ «Ναι» από τις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών στο «κούρεμα»


Την πλήρη εθελοντική συμμετοχή τους στο πρόγραμμα περικοπής του ελληνικού χρέους ανακοίνωσαν οι διοικήσεις των έξι μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών στον υπουργό Οικονομικών κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν μαζί του.
Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο αναφέρει: «Οι διοικήσεις των έξι μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών επισκέφθηκαν σήμερα στις 19:30 τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τον ενημέρωσαν ότι είτε αποφάσισαν ήδη, είτε θα εισηγηθούν αύριο και μεθαύριο στα διοικητικά συμβούλιά τους την πλήρη εθελοντική αποδοχή της προσφοράς του ελληνικού Δημοσίου».