Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Εφαρμογή Έλληνα ομογενή εξαγοράστηκε από την Apple!

Ο Γιάννης Παπανδριόπουλος είναι Έλληνας ομογενής από την Αυστραλία και κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον της Apple με την εφαρμογή που δημιούργησε για το νέο iPhone 5S.


Εντάλματα σύλληψης για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Με εντολή της εισαγγελέως κατά της διαφθοράς Ελένης Ράικου εκδόθηκαν δεκαπέντε εντάλματα σύλληψης για τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.


Πιάστηκε από κάμερα να οδηγεί... αραχτός και θα το πληρώσει ακριβά (VIDEO)

Με τα χέρια στο κεφάλι και με ταχύτητα 100 km/h κινούταν ο βρετανός οδηγός.

Μπαρόζο: Φέτος η Ελλάδα θα βγει από την ύφεση

Σαμαράς: Σταθερή η κυβέρνηση μέχρι τις εκλογές που ελπίζω ότι θα γίνουν το 2016
«Όποιος είχε ενδιαφέρον για την Ευρώπη θα ήταν εδώ σήμερα», είπε ο πρωθυπουργός στηλιτεύοντας την απουσία Τσίπρα από την επίσημη έναρξη της προεδρίας - «Η Ελλάδα έχασε βιοτικό επίπεδο που δεν έχει χάσει κανένας ευρωπαϊκός λαός από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο», είπε ο Αντώνης Σαμαράς - Ανάκαμψη, καταπολέμηση ανεργίας οι προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας


ΣΥΡΙΖΑ: Εκεί που τελειώνει η σοβαρότητα αρχίζει ο «πολιτικός» λόγος της ΝΔ

Κάνουν λόγο για «παραλήρημα» της Συγγρού

«Γελοιοποιούν τη χώρα στην Ευρώπη και παντού» σχολιάζει η Κουμουνδούρου για την ανακοίνωση της ΝΔ, που συνδέει τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία


Ποια είναι η χώρα με τους πιο έξυπνους κατοίκους στον πλανήτη;

Aυτός ο χάρτης παρουσιάζει το μέσο όρο από τα ποσοστά ευφυίας του κάθε λαού ανάλογα με την γεωγραφική του θέση...

Μεγάλη άνοδος στο Χρηματιστήριο - Γκρεμίζονται τα ελληνικά spreads

Κάτω από τις 600 μονάδες βάσης τα ελληνικά spreads, που φέρνει τα 10ετή ομόλογα σε χαμηλό ρεκόρ 3,5 ετών. Πτωτικό κλίμα στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια ενώ το ευρώ στην ισοτιμία του έναντι του δολαρίου είναι στα 1,36040.


Σβόμποντα: Η κατάργηση της τρόικας, νίκη για την ελληνική προεδρία

Γραπτό μήνυμα τουεπικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο με αφορμή την επίσημη ανάληψη της ελληνικής προεδρίας στην ΕΕ.


ΝΔ: Λέξη δεν ψέλλισε ο ΣΥΡΙΖΑ για την απόδραση Ξηρού!

«Πώς να το κάνει όταν μέσω της Αυγής ζητούσε άδειες σε Γιωτόπουλο και Κουφοντίνα;»

Σκληρή ανακοίνωση: Γνωστές οι σχέσεις του με την τρομοκρατία

Με μία πολύ σκληρή ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία εξαπολύει επίθεση σήμερα κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας στην ΕΕ, ένα δημοσίευμα της Αυγής αλλά και την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.


Στα 6 δισ. ευρώ τα χρέη του Δημοσίου

REUTERS/YVES HERMAN
 Το Μάρτιο θα οριστικοποιηθούν τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού του 2013, οπότε και θα προσδιοριστεί το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος, δεδομένου ότι ακόμη υπάρχουν εκκρεμότητες στα έσοδα και στις δαπάνες.

Αναδημοσίευση από τη «Ναυτεμπορική»
Το ποσό των 6 δισ. ευρώ προσεγγίζει το ύψος των ληξιπρόθεσμων χρεών του Δημοσίου, παρά τις πληρωμές που έχουν διενεργηθεί, καθώς δημιουργούνται και νέα χρέη λόγω της αναβολής πληρωμής των υποχρεώσεων των δημοσίων φορέων, ώστε να φαίνεται υψηλότερο το πρωτογενές πλεόνασμα.

State Department: Βγάζουν «καπνούς» οι Αμερικανοί για την απόδραση Ξηρού

Ζητούν τη σύλληψή του

Εντονη αντίδραση από την αμερικανική κυβέρνηση: «Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να εντοπίσει τον Ξηρό και να τον στείλει στην φυλακή»


Στο τιμόνι της ΕΕ η Ελλάδα

ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ

Με την κοινή σύσκεψη του Κολλεγίου των Επιτρόπων με το ελληνικό υπουργικό συμβούλιο αρχίζει επισήμως σήμερα η Ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Απών από την εκδήλωση για την ελληνική προεδρία ο Αλέξης Τσίπρας

Κλιμακώνει την αντιπαράθεσή του με την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί κάθετα και σε όλους τους τόνους με το πώς χειρίζεται η ελληνική κυβέρνηση την προεδρία - Στον ΣΥΡΙΖΑ είδαν την εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής ως επικοινωνιακή φιέστα της κυβέρνησης


Νέα φυλακή υψίστης ασφαλείας για τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, εξερχόμενος από το Μαξίμου δήλωσε ότι αποφασίστηκε η ίδρυση και λειτουργία, εντός 100 ημερών από σήμερα, φυλακή υψίστης ασφαλείας στην οποία θα μετάγονται και θα εκτίουν τις ποινές τους οι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες.


Λήξη συναγερμού για την αμαξοστοιχία του ΟΣΕ - Συνελήφθη ένας επιβάτης

Κανονικά τα δρομολόγια

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε επιβάτη που τηλεφώνησε για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στο τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα 


ΥΠΕΚΑ: Κατά 60% φθηνότερο το κλιματιστικό από τα τζάκια

Το κόστος κατανάλωσης ενός μεσαίου κλιματιστικού είναι περίπου 60% φθηνότερο από αυτό ενός τζακιού ανοιχτού τύπου, σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία των αρμόδιων υπηρεσιών του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ).

ΗΠΑ: Δραπέτης δεν άντεξε το κρύο και γύρισε στο κελί του

ΛΑΘΟΣ... ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΛΕΞΕ
Ένας κρατούμενος από το Κεντάκι διάλεξε τη. . . λάθος εποχή για να δραπετεύσει: για να γλιτώσει από το πολικό ψύχος που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τις ΗΠΑ, προτίμησε να παραδοθεί στην αστυνομία.