Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Την 16η Απριλίου 2014 η προκαταβολή των οικογε­νειακών επιδομάτων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
Δελτίο Τύπου
Αθήνα, 14 Απριλίου 2014
Τη Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 θα καταβληθεί η προκαταβολή των οικογε­νειακών επιδομάτων, που θα αφορά το πρώτο τρίμηνο του 2014 για τους δικαι­ούχους που ήδη εισέπραξαν τα επιδόματα του 2013.


Κουρέας βρήκε το μπελά του γιατί κορόιδεψε τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Είχε αφίσα στο κομμωτήριο που θεωρούσε «κακό» το χτένισμα του Βορειοκορεάτη - Η πρεσβεία της Βόρειας Κορέας ζήτησε επισήμως να την κατεβάσει, ενώ πράκτορες επισκέφθηκαν αυτοπροσώπως τον κουρέα.

Επιστολή διαμαρτυρίας δημοσιογράφου του ΑΠΕ - Καταγγέλει παρέμβαση κυβερνητικών κύκλων

Με μια επιστολή της στην διεύθυνση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, η ανταποκρίτρια του πρακτορείου Φαίη Καραβίτη, διαμαρτύρεται με αφορμή διόρθωση που έγινε στο κείμενο της για την ανακοίνωση της καγκελαρίας την προηγούμενη Παρασκευή, κατά την επίσκεψη της Ανγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα.

Την επιστολή δημοσιεύει η εφημερίδα Αυγή και γράφει:


Μήπως κάνουμε λάθος τον σταυρό μας;

Νέα έρευνα δείχνει ότι ο Ιησούς πιθανότατα να σταυρώθηκε σε άλλη στάση από αυτή που ξέρουμε...

Γιατί το φεγγάρι «ματώνει» τη Μεγάλη Τρίτη - δείτε ζωντανά την έκλειψη

Τρία θεαματικά γεγονότα σημειώνονταν στον ουρανό τη Μ. Δευτέρα και τη Μ. Τρίτη, με μικρή χρονική απόσταση μεταξύ τους:


Επιστροφή φόρου «αγροτικού» πετρελαίου μετά το… Πάσχα, ευχολόγια για ΚΑΠ και πληρωμή βοσκοτόπων, από Αθ.Τσαυτάρη σε Φ.Αραμπατζή

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της βουλευτή Σερρών της ΝΔ Φ.Αραμπατζή: Για καθυστέρηση στην παροχή πληροφόρησης και επαρκούς διαλόγου με τα ενδιαφερόμενα μέρη σχετικά με τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, η οποία ξεκινά από 01/01/2015, μίλησε η βουλευτής  Ν. Σερρών της Ν.Δ. κ. Φωτεινή Αραμπατζή.


Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους τέσσερις σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Νιγρίτας

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν την Μ.Δευτέρα το μεσημέρι και οι τέσσερις σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Νιγρίτας, που κλήθηκαν να απολογηθούν ενώπιον της ανακρίτριας Σερρών για το θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη Ίλι Καρέλι.