Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Τι έκανε ο Αγγελάκας όταν άκουσε το κοινό του να φωνάζει "φασίστες, κουφ@λες, έρχονται κρεμάλες"

Εν μέσω κραυγών και κηρυγμάτων, ο Γιάννης Αγγελάκας έστειλε ένα μήνυμα ψυχραιμίας, σύνεσης και πραγματικής αντίδρασης σε όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες, μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από τον ακροδεξιό Γιώργο Ρουπακιά.


Μεγάλο ξεκαθάρισμα στην ΕΛΑΣ για τη Χρυσή Αυγή

Σε άνευ προηγουμένου ξεκαθάρισμα στην ΕΛΑΣ προχωρεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης με σκοπό να μονώσει το Σώμα από κάθε υπόνοια ακροδεξιών θυλάκων αλλά και να περάσει, με τον πλέον ηχηρό τρόπο, μήνυμα μηδενικής ανοχής στις δράσεις της Χρυσής Αυγής.


Κακό αστείο η νέα ασφαλτόστρωση της πίστας των Σερρών

Η άσφαλτος που είχε στρωθεί πριν από έναν μόλις χρόνο, «επιδιορθώθηκε» δυστυχώς με τον γνώριμο ελληνικό τρόπο...

Δημοσκόπηση: Πτώση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής

Πτώση των  ποσοστών της Χρυσής Αυγής, κατά 2,5 ποσοστιαίες μονάδες, σε σύγκριση με προηγούμενη μέτρηση, καταγράφει δημοσκόπηση της RASS που δημοσιεύεται σήμερα στον Ελεύθερο Τύπο και διενεργήθηκε μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, το τριήμερο από 19-21 Σεπτεμβρίου.


Ευρωπαϊκός Τύπος: «Ιστορική» νίκη της Μέρκελ

«ΕΓΙΝΕ Η ΘΑΤΣΕΡ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ»
 
 Ο θρίαμβος στις γερμανικές εκλογές της καγκελαρίου 'Αγκελα Μέρκελ, η οποία επανεξελέγη για μια «ιστορική» τρίτη θητεία, χαιρετίστηκε από το σύνολο του ευρωπαϊκού Τύπου, ο οποίος διερωτάται ωστόσο για το χρώμα του μελλοντικού συνασπισμού.