Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ελαφρύνσεις φέρνει ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων

Η «Κ» παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα το σχέδιο του υπ. Οικονομικών. Οι συντελεστές για κατοικίες, οικόπεδα και αγροτεμάχια. Κερδίζουν τα μικρά και μεσαία διαμερίσματα, χάνουν τα οικόπεδα. Αναλυτικοί πίνακες και παραδείγματα.


Τρόμος για τους λάτρεις της μπύρας–Βρέθηκε θανατηφόρο βακτηρίδιο στις εγκαταστάσεις της Warsteiner στην Γερμανία

Λίγες μονάχα ημέρες πριν την έναρξη της μεγαλύτερης γιορτής μπύρας της Γερμανίας, της περίφημης Oktoberfest, μία από τις μεγαλύτερες ζυθοποιίες της χώρας βλέπει τη φήμη της να αμαυρώνεται όσον αφορά την καθαρότητα του προϊόντος της.


ΠΑΣΟΚ: Δείξτε αυτό το πανό στον κ. Τσίπρα

Με την ανάρτηση στο twitter μιας φωτογραφίας από τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε το ΠΑΣΟΚ στον ισχυρισμό του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ αρνήθηκε ότι στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρομοιάζουν τη σημερινή περίοδο διακυβέρνησης με αυτή της χούντας.

 

Ο Σαμαράς απειλεί τους Ευρωπαίους: Όχι άλλα μέτρα αλλιώς..εκλογές!

- ''Δεν αντέχουμε ούτε ως κοινωνία ούτε ως οικονομία νέα μέτρα'' θα είναι το σύνθημα του Α. Σαμαρά στις συναντήσεις του στις Βρυξέλλες πριν έρθει στην Ελλάδα η τρόικα
- ''Αν χρειαστεί νέο Μνημόνιο να μην συνοδεύεται από νέες περικοπές και φόρους''
- Ο Πρωθυπουργός διαρρέεται πως θα απειλήσει έμμεσα με εκλογές για να ταρακουνήσει τόσο την Μέρκελ, όσο και να αλλάξει το κλίμα στην Ελλάδα πριν τις δημοτικές και τις ευρωεκλογές



Τσίπρας: Αναστολή πληρωμής τόκων, κούρεμα χρέους, επαναδιαπραγμάτευση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της 78ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.
Απαντώντας στις ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Τσίπρας: