Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Είκοσι χρόνια κάθειρξη στον Ακη Τσοχατζόπουλο

Ποινή κάθειρξης 20 ετών αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων να επιβληθεί στον Ακη Τσοχατζόπουλο. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο χωρίς κανένα ελαφρυντικό τον πρώην υπουργό για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση.


Εντολή Μιχαλολιάκου σε χρυσαυγίτες: Οπου βρείτε τον Περίανδρο και τον παλιό λοχαγό της Χ.Α. «καθαρίστε τους»

Ο προστατευόμενος μάρτυρας με κωδικό Γ φέρνει στην επιφάνεια νέα στοιχεία φωτιά για τη Χρυσή Αυγή και τον Νίκο Μιχαλολιάκο και ρίχνει φως σε μία ιστορία χρόνων, αφού όπως αποκάλυψε ο αρχηγός της ΧΑ είχε δώσει για να καθαρίσουν τον Περίανδρο.


Στα 340 εκατ. το πρωτογενές πλεόνασμα

Στα 340 εκατ. το πρωτογενές πλεόνασμα - Μικρότερη της πρόβλεψης η ύφεση (-4%)


Αυτοί είναι οι Αμερικανοί που κάνουν επέλαση στις ελληνικές τράπεζες

''Η ελληνική οικονομία βελτιώνεται και αυτό θα πρέπει να ευνοήσει τον ελληνικό τραπεζικό κλάδο'' δήλωσε στους Financial Times ο αμερικανός μεγαλοεπενδυτής John Paulson που έχει αποκτήσει σημαντικότατα μερίδια στην Τράπεζα Πειραιώς και στην Alpha Bank.

 

Πτώση - σοκ στην παραγωγή ελαιόλαδου

Σοκ στην ελληνική αγορά αναμένεται να προκαλέσει η πρωτοφανής καθίζηση -όπως όλα δείχνουν- στη φετινή παραγωγή ελαιολάδου.


Κατέκτησε το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός

ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Πρωταθλητής κόσμου είναι ο Ολυμπιακός, κατακτώντας το Διηπειρωτικό Κύπελλο, με τον αρχηγό των «ερυθρολεύκων» Βασίλη Σπανούλη να σηκώνει το βαρύτιμο τρόπαιο και να αποθεώνεται από 100 περίπου Έλληνες ομογενείς της Βραζιλίας.