Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού: Διαιτητής ο Βέρα

Ο Κάρλος Βέρα από το Εκουαδόρ επιλέχθηκε από τη FIFA ως ο διαιτητής της αναμέτρησης Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού για την 3η αγωνιστική του Γ’ Ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014.


Θεσσαλονίκη : Εξαπατούσε ηλικιωμένους παριστάνοντας την εκπρόσωπο του Πατριαρχείου

Μια 49χρονη γυναίκα συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μετά από έρευνα της Ασφάλειας κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι προσέγγιζε ηλικιωμένους, είτε παριστάνοντας την εκπρόσωπο του Πατριαρχείου, είτε επικαλούμενη τη δήθεν σχέση της με φιλανθρωπικά ιδρύματα. Η γυναίκα είχε αποκομίσει 11.530 ευρώ και τιμαλφή αξίας 43.500 ευρώ.


Σαντορίνη: Έβγαλε χειροβομβίδα (!) σε καυγά και έσκασε στα χέρια του!

Ένας 57χρονος μεταφέρθηκε με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στα χέρια απο έκρηξη χειροβομβίδας, από το Κέντρο Υγείας Σαντορίνης και στη συνέχεια με αεροδιακομιδή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης.

Φυσικό αέριο στον κινητήρα του αυτοκινήτου σας

Πού κυμαίνεται το κόστος για την εγκατάσταση κινητήρα φυσικού αερίου. Τι γίνεται με τα σχέδια για επιδότηση της εγκατάστασης. Μέχρι τέλος του έτους τα νέα πρατήρια από τη ΔΕΠΑ


ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από το Gay Pride στη Θεσσαλονίκη

Η παρέλαση του Gay Pride στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα. Η διαδρομή ήταν στις οδούς Παύλου Μελά, Τσιμισκή, Βενιζέλου και Λεωφόρο Νίκης για να καταλήξει και πάλι στον Λευκό Πύργο.